Hana Gregorová (65): Nečekané přiznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gregorová (65) promluvila o mladých mužích: Nečekané přiznání!

Hana Gregorová na předávání slovenských cen OTO
Hana Gregorová na předávání slovenských cen OTO (Reprofoto RTVS)

Vypadá to, že Hana Gregorová už definitivně hodila porozchodový stres za hlavu. Vystoupila totiž na slavnostním předávání slovenských cen OTO a klidně si ze sebe dělala v přímém přenosu dělala srandu.

Hana Gregorová vyhlašovala vítěze v kategorii Herec roku, tomu předávala i zlatou sošku, která se jí zřejmě zdála těžká. Ve vtipkování jí to ale nebránilo. „Mně se daří výborně. Trochu těžké, ale jak víte, já unesu hodně,“ odzbrojila moderátora Mateje Sajfu Cifru hned na úvod.

„Proto jsem byla vybrána, abych předávala tuto kategorii. Jak víte, hlavně za poslední půlrok, zajíčci jsou můj koníček,“ vtipkovala i nadále a je tak zřejmé, že nepříjemné vzpomínky na rozchod s o 32 let mladším mužem už hodila za hlavu.

Cifrovi pak i vysvětlila, proč on zajíčkem nikdy nebyl. „Já myslím, že jste příliš málo skandalózní, abych byla půl roku v bulváru,“ vysvětlila mu. Moderátor jí pak vysekl i poklonu. „To má být návrh?“ ptala se Gregorová. Publikum její vtip ocenilo potleskem a pochvalu přidal i Cifra: „To se mi líbí, vy jste ostrá.“

 

 



Přečtěte si
aveneta
22. 3. 2018 • 09:43

Trochu k smíchu všichni co jí zde těžce odsuzují.....ano, není to typické, ale uvědomte si všichni, že jednou půjdete tzv. do krechtu čili zemřete a bude zcela jedno, zda-li jste si užili života naplno, nebo jste urvali co se dá....to už je na každého pojímání života.

Ellen
21. 3. 2018 • 14:46

Gregorova je stará pitomá nesoudna husa !!! Vypadá jak zmalovana *** ...!!!Co na to říká syn Gregor - Brzobohaty ???

-bello-
20. 3. 2018 • 23:38

Soudím, že to publikum muselo být blbé jako ona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.