Ledová královna Tereza Fajksová: Svléká se i na sjezdovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ledová královna Tereza Fajksová: Svléká se i na sjezdovce!

Sexy Tereza Fajksová
Sexy Tereza Fajksová (Foto Instagram.com, ara)

Provokovat ji neomrzí, ani když jsou venku sněhové závěje. Nejdřív »misska« Tereza Fajksová (28) pokořila sjezdovku v podprsence, potom odhodila svršky v termálních lázních.

Na hory nejezdí s těžkou krosnou, ale evidentně dost nalehko. Místo funkční péřovky si s sebou blondýnka balí skoro stejnou výbavičku jako do exotiky. A když na sobě nemá zrovna bikiny, svléká se na svahu rovnou do spodního prádla. Mezi lyžaři ve slovenských Nízkých Tatrách se tak naposledy projížděla jen v černé podprsence.

„Když ono bylo celých osm stupňů,“ zdůvodnila pikantní snowboarding. „Ranní projížďka v super zimním outfitu,“ vtipkovala modelka.
Humor ji nepřešel ani v lázních. „I když to na první pohled vypadá, že jsou rezavé trubky, není to tak. Takhle krásně tu vypadá termální voda,“ okomentovala Tereza fotky v plavkách. Při pohledu na její tělo by rezavé trubky neřešil ani instalatér!

Miss Fajksová plánuje dítě.

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.