Zadlužený Bubník: Zbavil se divadla a vstupné nevrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zadlužený Bubník: Zbavil se divadla a vstupné nevrací!

Gustav Bubník má tíživou finanční situaci.
Gustav Bubník má tíživou finanční situaci. (Foto pro Aha! - profimedia.cz, ara)

Jeden malér za druhým. Bývalá dětská hvězda Gustav Bubník (55) má na krku 17 exekucí. Kvůli nim musel také pro své Divadlo na Perštýně najít nového majitele. Ten má ale kvůli jeho dluhům potíže.

Jeho firma už neprovozuje divadlo. „Omlouváme se vám, ale vzhledem k aktuální ekonomické situaci společnosti Zentarena s.r.o., bývalého provozovatele Divadla Na Perštýně, a z rozhodnutí nového majitele této společnosti, není možné dnes provádět hotovostní platby na pokladně DNP,“ stojí nejen na oficiálních stránkách divadla, ale i na jeho facebookovém profilu.

Herec se nechtěl k ničemu vyjadřovat a deník Aha! odkázal na nového majitele. Domluvená představení musel v posledních měsících kvůli tíživé situaci rušit, ale s vyplácením peněz za zakoupené lístky jsou zřejmě potíže. Informace tom, jak budou divákům uhrazeny vstupenky, se podle vyvěšené zprávy diváci dozvědí v e-mailu ředitele divadla Gustava Bubníka, ten si ale s odpovídáním dává načas.

„Taky mi není zcela jasná dohledatelnost nákupu vstupenky přes mail. Ačkoli jsme reagovali na výzvu a napsali dopis panu Bubníkovi, zatím žádná odpověď. Velice nevěrohodné,“ zlobí se jeden z diváků. Jak bude fungování divadla pokračovat, je podle všeho ve hvězdách. Na stránkách si totiž představení naplánovaná na měsíc březen stále nelze rezervovat.

Principál má milionové dluhy

Bubník se jako principál už roky potýká s finančními potížemi. Podle centrální evidence dlužníků čelí 17 exekucím a má dluhy v celkové výši 4 473 426 korun.

 Pohřeb hokejisty Augustina Bubníka (†88): Přišla exsnacha Ilona Svobodová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.