Tohle je nejdražší tělo světa…má ho bývalý chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle je nejdražší tělo světa…má ho bývalý chlap!

Těžko říct, co je na téhle dámě přírodního.
Těžko říct, co je na téhle dámě přírodního. (Profimedia)

Ladné křivky stojí buď námahu v posilovně, nebo hromadu peněz. Americká zpěvačka a modelka Amanda Lepore (50) se rozhodla pro druhou variantu, a to od hlavy až k patě. Přifouklé rty, obří prsa, zúžený pas, sen kluka z New Jersey stát se opravdovou ženou se za pár milionů splnil.

Narodila se jako chlapec, ovšem vždycky se cítila jako dívka, nechápala, proč ji rodiče oblékají do klučičích šatů. Jenže v Americe v 70. letech minulého století jste jen těžce vysvětlovali, že jste transsexuál. Místo toho si sehnala na černém trhu estrogen, a když si jejích podezřele rostoucích ňader všimli ve škole, raději ji nechali učit se doma. V 17 letech si našla první lásku, když ovšem její milý zjistil, že si nabalil ve skutečnosti muže, skončilo to násilím.

Udobřili se, partnerův otec se mezitím stal jejím zákonným opatrovníkem, a ještě jí zaplatil operaci změny pohlaví, se kterou rodiče nesouhlasili. Vzali se, manželství ale dlouho nevydrželo a Amanda si nakonec sbalila kufry a odjela do New Yorku. Přivydělávala si úpravou nehtů i jako domina, nakonec se ale stala ikonou nočního života. Zvratem byl moment, kdy se seznámila se slavným fotografem Davidem Lachapellem, který vystavoval mj. i v Praze. Byla jeho múzou, objevila se třeba i ve francouzském Playboyi, na přehlídce Giorgia Armaniho v Miláně a zamilovaly si ji i celebrity.

Zvětšení rtů

Stejně jako si silikonem cpala tváře, používala ho i na rty. Se spodním to ale přehnala a musela si ho nechat zase zmenšit. 110 000 Kč (včetně 30 000 za zmenšení)

Změna pohlaví

200 tisíc korun Aby mohla změnu pohlaví podstoupit, potřebovala před 18. narozeninami souhlas rodičů. Poté, co jí ho nedali, adoptoval ji budoucí tchán, podepsal formuláře a zaplatil. „Myslím, že byl rád, že našel svému synovi milou dívku,“ nechala se slyšet. 200 000 Kč

Zbytek vypsaných změn s jejich částkami najdete v tištěném Nědelním Aha!

Těžko říct, co je na téhle dámě přírodního.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.