Záporák z Ordinace Zdeněk Hruška: Opilý naboural tři auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záporák z Ordinace Zdeněk Hruška: Opilý naboural tři auta!

2008 Ordinace v růžové zahradě V seriálu si zahrál menší roli plastického lékaře.
2008 Ordinace v růžové zahradě V seriálu si zahrál menší roli plastického lékaře. (Foto Aha! – reprofoto MP Praha, herminapress.cz, ara)

Přes dvě promile alkoholu v krvi a tři nabouraná auta! To je bilance noční jízdy herce a dabéra Zdeňka Hrušky (47), kterého strážníci městské policie našli uprostřed silnice spícího za volantem.

Už po otevření dveří vozu jim bylo jasné, že je bývalý doktor Getz ze seriálové Ordinace opilý. „Provedenou orientační dechovou zkouškou u něj naměřili 2,24 promile alkoholu,“ sdělila deníku Aha! policejní mluvčí Irena Seifertová. Hercův vůz navíc jevil známky toho, že boural. A to se také strážníkům po chvíli podařilo zjistit. Podle záznamu pořízeném na místě nabral hned tři auta!

„Zaparkoval jsem po divadle u nás v ulici u popelnic a šel jsem na pivo. A pak jsem chtěl přeparkovat... Byla to blbost!“ řekl herec včerejšímu Top Staru na Primě. „Jsem si vědom svého hrubého přestupku a ponesu za něj plnou zodpovědnost,“ přiznal Aha! Hruška. „Jsem rád, že se nikomu nic nestalo,“ dodal herec, který namístě přišel o řidičský průkaz.

 Řidič usnul v autě uprostřed silnice. Měl přes dvě promile alkoholu. 



Přečtěte si
ivoadler
21. 2. 2018 • 15:48

Asi trpěl depresemi z těch záporných rolí. Možná by mu pomohla nějaká kladná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.