A je to tady! Koptík v léčebně a bez telefonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

A je to tady! Koptík v léčebně a bez telefonu

Ondřej Koptík se rozhodl pro léčbu.
Ondřej Koptík se rozhodl pro léčbu. (Michal Protivanský, Dan Černovský)

Koptík před časem plnil stránky všech bulvárních plátků a webů, pak se po něm ale slehla zem. Na sociální síti se rozhodl publikovat prohlášení, ve kterém sděluje, že se změnil, je čistý a chce se dál léčit. Vydrží mu to?

Ondřej Koptík (34), pro některé šílenec, kterého ovlivňovaly drogy, chce svou závislost nadobro vyřešit. K léčení se rozhodl především kvůli rodině, ale zřejmě také kvůli známé herečce (65). Ta jejich vztah ukončila po jeho drogových eskapádách a záchvatech šílenství, kterých se pod vlivem dopouštěl. Tomu je prý konec.

„Pracuji, práce mne baví, docházím na terapie, ale pořád je tu ten strašák drog, který způsobil, že jsem ublížil lidem kolem sebe, které jsem měl a pořád mám moc rád. Jsem už víc než dva měsíce úplně čistý a přiznávám, že je to úžasný pocit a nikdy předtím jsem nezažil tolik radosti ze života jako teď. Ale rozhodl jsem se, abych měl absolutní jistotu, že už nikdy nepodlehnu drogám, podstoupit 6týdenní detoxikační léčbu na klinice.

 Chci to udělat nejenom kvůli sobě, ale kvůli svým blízkým, kvůli svým dětem a i jedné ženě, které jsem díky své závislosti moc ublížil. Můj terapeut mi to taky doporučil a tak mé rozhodnutí je určitě správné. Buďte ke mně milosrdní a držte mi palce. Šest neděl uteče a věřím, že se vrátím jako zdravý a hlavně ‚nezávislý‘ muž,“ napsal Koptík na svůj profil s tím, že tímto oznámením se sociálními sítěmi končí.

Dle Blesku na klinice je také přísně zakázaný telefon, a tak se nebude moci spojit se svými blízkými ani s lidmi, kteří by ho při léčbě rozptylovali. Ať dělal, co dělal, to, aby se vyhrabal z drog, mu přeje snad každý. 

Ondřej Koptík: Za sex s Hankou bych dal život! A jak to bylo s drogami?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mekanik
24. 1. 2018 • 01:06

bel čau lásko.je to de-bil

-bello-
24. 1. 2018 • 00:04

Dostat se z drog mu přeju. Zbytek jsou kecy magora.Z Gregorky těžkou hlavu mít ale nemusí.Ta si o to sama řekla a navíc je to stejná level jako on.

majojo
23. 1. 2018 • 17:38

Samozřejmě, mobil tam mít nemůže, ale může si zavolat z telefonního automatu. Tak co kecá. A oni mu vááážně nepovolili ani noťas? No to je škandál. A kteréže pomatené náně ublížil? Gregorové nebo exKoptíkové? V každém, případě by ho měly obě poslat do zadele a nechat ho tam.

cukrenka
23. 1. 2018 • 14:51

Cvičte i mozkové buňky, aby jste nedopadli podobně. Takto se chová člověk s podměrečným IQ, děs a hrůza. Raději vypadat jako Quasimodo, ale bý dostatečně inteligentní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.