Plíšková a Hrdlička: Spory kvůli svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plíšková a Hrdlička: Spory kvůli svatbě!

Michal Hrdlička a Karolína Plíšková
Michal Hrdlička a Karolína Plíšková (Foto: ČTK, Instagram)

Jsou zamilovaní, zasnoubení, už vyhlížejí svatbu. Jenže tenistka Karolína Plíšková (25) a moderátor Michal Hrdlička (29) se stále nemohou shodnout, kde veselka bude!

„Hodně o svatbě mluvíme a chceme se vzít v příštím roce. Já si představuji malinkou někde v zahraničí, kde budeme jen my dva a nikdo široko daleko. Michal by si přál velký mejdan s kamarády, se kterými by to chtěl oslavit,“ usmála se Karolína, jež zatím svého milého nedokázala přesvědčit. „Tak uvidíme, jak to celé dopadne,“ pokrčila rameny. Jisté je, že děti zatím nejsou na pořadu dne.

„Je nám oběma jasné, že na miminko budeme ještě minimálně čtyři roky čekat,“ svěřil se Michal. „Bude to svatba z lásky a ne kvůli miminku,“ upozornila Karolína. Chodit spolu začali v listopadu 2015, letos v červenci Hrdlička před Plíškovou poklekl a požádal ji o ruku. Ta od té doby nosí na prstíku zásnubní prstýnek.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.