Tenistka Barbora Strýcová: Životní dilema! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenistka Barbora Strýcová: Životní dilema!

Od kariéry jí láká vidina rodinného života s miminkem v náručí.
Od kariéry jí láká vidina rodinného života s miminkem v náručí. (ČTK)

Poslední rok se to v ní pere. Tenistka Barborá Strýcová (31) překonala těžké období a triumfovala v Linci. Jenže narazila na dilema. Od kariéry jí láká vidina rodinného života s miminkem v náručí. 

Na trofej ze singlu si sáhla po dlouhých šesti letech. Dlouhé čekání se na ní logicky podepsalo. „Měla jsem momenty v této sezoně, že už skončím, často,“ přiznala nyní.
Navíc s dalším rokem na krku se v ní ozvala i ženská stránka.

„Nejvíc mě láká mít mimino, nechci být nějaká starší maminka,“ prohlásila. V tomhle ohledu by neměl být problém. Vždyť Strýcová už tři roky randí se zpěvákem Davidem Krausem (35). Tomu prý každé odloučení kvůli cestám na turnaj rve srdce. „Je pro něj těžký, být doma a čekat na mě. Ale zvládá to, brouk, hezky,“ chválí ho tenistka.

Jak navíc po sérii úvah přiznala, ještě nějaký ten čas si David počká. „Byla by škoda toho teď nechat,“ říká aktuálně 25. hráčka světa. „Ale tu myšlenku mám v hlavě a hraju si s ní,“ dodává k tomu tajuplně.

Kouče jí přebrala Plíšková: Rozchod po SMS

 Radost z triumfu na turnaji střídá u Barbory Strýcové zklamání. Tenistka se totiž nuceně loučí s koučem Tomášem Krupou. Tuhle ztrátu bude navíc kousat hodně těžko. Přebrala jí ho totiž fedcupová parťačka Karolína Plíšková (25). A prý to nebylo nic pro slabé povahy. „Udělalo se to za mými zády, kdy jsem přijela z US Open a dozvěděla se to v podstatě po sms a pak po telefonu,“ tvrdí Strýcová.

Na video s Bárou Strýcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petr11
18. 10. 2017 • 07:16

....škoda, Strýcové se teď daří, Plíšková je na kurtu nudná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.