SKANDÁL u Stropnických: Milenec politika promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

SKANDÁL u Stropnických: Milenec politika promluvil!

Údajný milenec Matěje Stropnického promluvil.
Údajný milenec Matěje Stropnického promluvil. (Foto: Ebika, ara)

Mladý politik a herec Matěj Stropnický o svém soukromí nemluví. A trochu to vypadá, že o něm mlčel až moc dlouho. Promluvil totiž jeho údajný milenec!

Oním mužem, který tvrdí, že jsou si s Matějem Stropnickým blízcí, herec Daniel Krejčík (23). „Matěj je skvělej kluk, hrozně chytrej,“ pěje ódy na údajného přítele, úplná idylka to ale není. „Jenom mě mrzí, že když jdeme spolu po ulici, tak nemůžu vzít Matěje za ruku,“ posteskl si Krejčík.

Matěj tuto informaci nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. „Nezlobte se, nebudu se k těmto otázkám momentálně vyjadřovat! Dělám volby. Nashledanou,“ řekl Blesku a hovor kvapně ukončil.  A že má předseda Strany zelených skutečně plnou hlavu politiky potvrdil i jeho údajný přítel. „Matěj je nespokojený s tím, jaké jsou jeho preference ve volbách, a tak stále neví, jestli se má »vyoutovat«, čímž by mohl přilákat nové voliče z řad homosexuálů,“ uvedl Dan. Vysvětlil tak důvod Matějovi nerozhodnosti, zda veřejně přiznat náklonnost k mužům, či nikoliv. „Do dnešního dne to nikdo neví a je to intimní informace,“ uzavřel Kolář, kterého můžete vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo v divadle.

První válka ministra Stropnického! Útočí na něj syn!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vilaamalka
18. 10. 2017 • 11:27

Oteplování planety má vliv i na sexualni orientaci. Příliš mnoho přihřátých.

loft
18. 10. 2017 • 08:54

Z této celé rodinky je mi špatně jen když o nich slyším. Výkvět rodiny tento teplý blbe-ček, děv-ka Agáta a milov - nice samců migrantů Žilková .... co dodat ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.