Monika Bagárová ukázala sestru: Je snad ještě hezčí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Monika Bagárová ukázala sestru: Je snad ještě hezčí...

Monika je nádherná...stejně jako její sestra Natálie.
Monika je nádherná...stejně jako její sestra Natálie. (Foto Facebook)

Nejen její sexy křivky rozpalují chlapy do běla. Dráždivá Monika Bagárová (23) se teď pochlubila sestřičkou Natálií (16) a všem přítomným spadla brada. Pot a dřina z tanečních tréninků totiž »vytesaly« její tělo do nebezpečných půvabů.

Nejsou za tím ale jenom geny nebo tvrdé hodiny tance, na které chodí už sedm let. Talentovaná puberťačka přiznala, že se dost omezuje v jídle. Do pusy nedá třeba přílohy, čokoládu a pije jenom vodu. U sestry hledá i inspiraci, jak naložit s budoucností.

„Jsem teprve v prváku, studuji hotelovku, obor cestovní ruch. Chtěla bych se živit hudbou jako Monika, ale nikam to netlačím, mám ještě dost času a škola je teď na prvním místě“, tvrdí Natálie, která se svou starší a slavnou sestrou chystá společný hudební projekt. Již tuto neděli se totiž v rámci akce Desítka na desítce objeví na jednom pódiu.

Na video s Bagárovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.