Zkrocený Hrdlička: Podpantoflákem kvůli milionům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zkrocený Hrdlička: Podpantoflákem kvůli milionům?

Michal Hrdlička už není bouřlivákem...na jak dlouho ale?!
Michal Hrdlička už není bouřlivákem...na jak dlouho ale?! (repro DIGI TV)

Když Michal Hrdlička (28), kterého známe jako pařmena a milovníka žen, začal chodit s Karolínou Plíškovou (25), málokdo by řekl, že právě ona bude tou, která ho zkrotí. Milenecký pár má přímo idylický vztah, ale jak je možné, že z bouřliváka je najednou poslušný mazel? Co za tím asi stojí a jak dlouho to Michal vydrží?!

Karolína Plíšková se do Michala Hrdličky zamilovala a od té doby, co to mezi nimi začalo být vážné jí bylo jasné, že u bývalého moderátora sportovních novin musí nastat spousta změn.

,,Michal byl hodně rozjívený. Měl pár aférek, které se už nemůžou opakovat. Ale on by ani takový nebyl. Neměl partnerku, má spoustu kamarádů, chodil po barech,“ řekla upřímně momentálně nejlepší tenistka republiky. Karolína asi na začátku jejich vztahu vyložila karty na stůl a to samé chtěla i od Hrdličky. Kvůli tomu, že i sporťáka uchvátila zamilovanost, se kvůli Káje opravdu změnil, seká latinu a pařby s kamarády mu prý nechybí.

,,Zkrotila jsem ho hodně. Teď mi sám řekl, že mu to nechybí. Jsme hodně doma, maximálně si vyrazíme na večeři,“ tvrdí Plíšková Blesku. Aférkám je prý tedy nadobro konec. Možná je to i kvůli dceři Lindě, která roste jako z vody nebo je v tom snad něco víc?

,,Snaží se jak dceři, tak mně, ale i práci dát sto procent…Linda je hodně milá i vůči mně. Ještě jsem neměla přítele s dítětem ale je to v pohodě, vycházíme spolu skvěle,“ dodala Kája, která děti plánuje až kolem třicítky, tedy až tenisu udělá pápá. Dává si “Hrdla“ takového bacha kvůli lásce nebo ho k poslušnosti vedou jiné pohnutky?

Na video s Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 6. 2017 • 00:01

Hrdlička je z celkem bohaté rodiny, sám pracuje a nepotřebuje cizí peníze! Borhyová zblbla mladýho kluka a chtěla pojistku v dítěti.Tohle se samozřejmě nevyplácí! Pak se kluk namazal a vyčůral se ve Varech ( byly to Vary ? ). Za takovou blbost byl odejit z Novy. Co ještě Borhyové vadí? Za chvíli to bude Plíšková ?

6010
22. 6. 2017 • 14:15

Chtěla bych vidět, zda by byl poslušný mazel, kdyby Kája ty miliony neměla.Asi těžko.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.