Jiří Bartoška (70) přiznal: Rány jsem rozdával i schytal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Bartoška (70) přiznal: Rány jsem rozdával i schytal!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Oblíbený seriál skončil a nechyběla dramatická rvačka. Jiří Bartoška (70) jako kriminalista Kolumný řečený Colombo si to rozdal s kolegou Davidem Májem (42), který hrál nadporučíka Radačinského.

Přestože na obrazovce vypadal zápas hrozivě, hercům při natáčení ani nepomáhal kaskadér. „Všechno bylo plně v režii Robo Švéda. Právě režisér oběma hercům vysvětlil, jak si zápas představuje. Chvíli pak trénovali, kdo koho popadne a napadne a šli na věc,“ popsal očitý svědek ze štábu.

Scéna jak z akčního filmu šla jako po másle. „Za tři čtvrtě hodiny bylo natočeno,“ pochlubil se Jiří Bartoška. „V první řadě jsem rány rozdával, ve druhé i nějakou schytal,“ dodal se smíchem. Všechny jeho rvačky v Mordpartě shodou okolností souvisely s jeho seriálovou dcerou v podání Aničky Fialové (21). BARTOŠKA ZMLÁTIL ERNESTA
Bartoška coby otec jeho přítelkyně v první sérii měl už delší dobu chuť si s nastávajícím zeťákem vyřídit účty. „V určitý moment už to nevydržel a skočil po mně. Vymysleli jsme scénu tak, abychom se ze rvačky mohli střihem vylhat,“ popsal herec Adam Ernest (24). Stál zády ke kameře, Bartoška na něj naběhl, dělal, že mu dal direkt, na který Ernest pohybem reagoval. „Pak jsem spadl na zem a on už na mně klečel a dával mi jednu ránu za druhou. Ale ve skutečnosti jsem žádnou neschytal. Maskéři mi dali do pusy spoustu umělé krve, kterou jsem vyplivl, a scéna byla na světě,“ dodal herec.

Jiří Bartoška připodobňuje zákaz kouření k jednání nacistů a Islámského státu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.