Bílá v zajetí morbidních myšlenek: Vážná nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá v zajetí morbidních myšlenek: Vážná nemoc?

Lucie Bílá už ví, kde chce být pohřbena.
Lucie Bílá už ví, kde chce být pohřbena. (Foto Aha! – Petr Novotný a reprofoto Lukáš Fronk)

Lucie Bílá (51) je teď čerstvě zamilovaná do Radka Filipiho (33). Přesto však myslí na smrt. Dokonce si už vybrala místo, kde chce být pohřbena.

Zpěvačka si totiž uvědomuje fakt, že není nesmrtelná. „Já mám pocit, že v naší zemi se o tom nemluví, ale ono to přece patří k životu, a když si uvědomíte, že jste tady jenom na návštěvě, tak si pak vážíte každého dne. A já mám ráda konce, když jsou věci uzavřené, něco si naplánuju a dodělám to. Třeba si řeknu, že dnes vyrobím čtyřicet růženců, a dokud je nemám, nejdu spát. Takže já si představuju, že když ten závěr života budu mít takhle vychytaný, tak mě nic nepřekvapí,“ prozradila pro Sedmičku Lucie, která chce být pochovaná tam, odkud bude pěkný výhled.

„Ano, mám místo, ale neříkám, že přemýšlím i nad tím, co by se na mém pohřbu mělo hrát za hudbu… Já vám řeknu, proč jsem o tom místě přemýšlela. Každému z nás jednou odejde někdo blízký a my za ním pak chodíme na hřbitov. Proč by to místo nemělo být pěkný, proč by tam neměly být lavičky a hlavně dobrá příjezdová cesta. Já mám mini coopera, a než dojedu k mamince na hrob, tak je chudinka tak nadrcanej… Takže chci tu cestu spravit, aby se mi tam jezdilo líp,“ svěřila se zpěvačka s tím, že už má vyřešené i právní záležitosti. „Jsou lidé, kteří třeba nemluví o závěti, ale já mám závět hotovou. Pro mě jsou to důležité věci. Je to možná i tím, že jsem věřící člověk, že jsem obklopená kamarády, kteří jsou kněží a faráři. Denně jsou na pohřbech cizích lidí, na svatbách, na křtinách a zase na pohřbech a já s nimi vedu na tahle témata debatu,“ dodala Bílá.

Lucie Bílá prozradila, proč nešla na pohřeb Špinarové:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.