Nečekaná dohra Agátiny nevěry? Prachař bude solit… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekaná dohra Agátiny nevěry? Prachař bude solit…

Jakub Prachař končí v seriálu Vyšehrad.
Jakub Prachař končí v seriálu Vyšehrad. (Foto: reprofoto Vyšehrad, Instagram)

Tohle rozhodně fanoušky seriálu Vyšehrad nepotěší. Jakub Prachař se znenadání rozhodl v natáčení seriálu nepokračovat. Objevily se dokonce spekulace, že Prachař už dál nechce spolupracovat se Štáfkem. Pracovat s ním nechce až tak moc, že raději zaplatí tučnou pokutu. Co si tedy ti dva provedli?

Jakub Prachař už dál nebude hrát manažera potížistického fotbalisty Lavického. „Jakub se tak rozhodl, jelikož už nechce spolupracovat se Štáfkem,“ prásknul serveru Expres.cz jeden Jakubových blízkých kamarádů. Rozhodnutí prý přišlo jako blesk z čistého nebe.

Prachař se Štáfkem dlouho působili jako přátelé, pak ale zamíchalo kartami natáčení pevnosti Boyard, kde se potkala Agáta Prachařová se Štáfkem a prý to mezi nimi pořádně zajiskřilo. „Divím se, že to neprasklo už dávno,“ uvedl pro eXtra.cz zdroj blízký natáčení Boyardu. „Je to totální nesmysl,“ uvedl k záležitosti Štáfek.

Ať se v Boyardu stalo, anebo nestalo cokoliv, Prachař už v natáčení Vyšehradu pokračovat nebude. „Prý se nechce do ničeho nutit,“ prozradil Kubův kamarád. A vzhledem k tomu, že raději zaplatí mastnou pokutu, je jasné, že se přihodilo něco závažného. A nejrůznějším spekulacím nahrává i fakt, že Monika Timková poslala Štáfka k vodě, podle informací Blesku, prý odhalila, že jí byl nevěrný…

Video: Prachař zapíjel splín z krachujícího manželství! Opil se, že se sotva držel na nohou...

Vzpomínkové video: Přísně utajovaná svatba Agáty a Jakuba Prachařových



Přečtěte si
ppadys13
4. 4. 2017 • 16:28

Ta ženská má kachní pysk a kozy jak pytlíky na tabák.

ararat
4. 4. 2017 • 07:57

Pavel Krab No páááni, dneska je to teda den !!! Už před chvílí jsem se málem podělal z toho, že náš starý, ješitný paprika goťák bude mít rýmičku z pylů a teď další rána!! Prachař nebude natáčet ze Štáfkem!!! No pro boha vy "slavní" komedianti šetřete ubohýho pracujícího!!! Kdo má tohle vydržet +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ No pááááání vy jste ubožák,jenom se chci zeptat proč chodíte na bulvár,že jste z toho tak konsternován,vždyť Vás z toho může šlak trefit,ale vy v bulváru nebudete po vás ani pes neštěkne.Nebojte ale my to vydržíme...jste zahlcen závistí a nenávistí,tak se mohou domluvit lidi na celém světě když na metru čtverečným to nejde a je tolik zloby že už si jenom říkáme o válku.VÍTE CO BĚŽTE DO ŘITI,TAM PATŘÍTE DO IZOLACE A NE NA DISKUZI BULVÁRU.

kalas
3. 4. 2017 • 19:51

A je někdo kdo do Agáty nezasunul ????

bernadette
3. 4. 2017 • 19:05

Je to škoda, protože Prachař byl zrovna ve Vyšehradu výborný, ač jinak ho nemusím. Holt si bude muset Lavi najít jiného managera, to zas nebude takový problém. Hlavně točte, už je ta pauza moc dlouhá!!!

setroseuros
3. 4. 2017 • 16:44

Vedel co si bere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.