Tajemství Etzlera z Ordinace: Válčí se strachem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Etzlera z Ordinace: Válčí se strachem!

Miroslav Etzler vtrhne do Kamenice jako velká voda.
Miroslav Etzler vtrhne do Kamenice jako velká voda. (Foto pro Aha! – TV Nova)

Před kamerou překonává strach z ošetření u lékaře. Miroslav Etzler (52) se stal novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Herec se přitom doktorům vyhýbá jako čert kříži!

Jako MUDr. Karel Rytíř je charismatický, sebevědomý internista. Když se ale Etzler ocitne ve skutečné ordinaci, krve by se v něm nedořezal. „Jako pacient jsem špatný, bojím se strašně. Já vidím jehlu a už se mi dělá nevolno,“ přiznává herec s tím, že všechny zaměstnance ve zdravotnictví ale obdivuje.

„Mám celoživotní obsesi, že mám rád lékaře. Hrát doktora je pro mě závazek i vzácná možnost nahlédnout do světa, který je mnoha lidem utajen. Kolikrát musí pracovat s lidmi, kteří jsou jim třeba nesympatičtí, že je vidí ve stadiu choroby, kdy nevypadají libě, zapáchají, mají bolesti, pláčou,“ svěřil herec.

Sám ale na lékařskou péči kašle. „Můj otec zemřel na rakovinu, já se ale zdravotně vůbec nehlídám. U lékaře jsem třeba s chřipkou nebyl asi dvacet let. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy rušil natáčení nebo divadlo, asi ne. Ale ta doba, kdy se nezvednu z postele, přijde,“ prozradil na sebe.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.