Borhyová královnou Oscarové noci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Borhyová královnou Oscarové noci!

Na party šla Lucie sice pracovat, ale nakonec se poměnila v její hlavní hvězdu.
Na party šla Lucie sice pracovat, ale nakonec se poměnila v její hlavní hvězdu. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Jako hvězda Hollywoodu si připadala Lucie Borhyová (38). Za jeden večer si splnila hned dva sny. Byla na Oscarech a ještě k tomu s královskou korunou na hlavě.

Hvězda Novy k tomu přitom nemusela cestovat ani přes oceán. „Přeji Vám hezký páteční večer z moderování doslova »Oscarové noci«,“ pochlubila se na sociální síti i s fotkou u obří sochy Oscara na červeném koberci.

To ještě ale netušila, že bude korunovanou královnou večera. Po vystoupení revival kapely Queenie dostala totiž na hlavu opravdový symbol panovníků. 



Přečtěte si
-bello-
16. 12. 2016 • 09:36

Korunu tomu nasadila Borhyová někde, kde pod rudé průhledné krajkové šaty dala do půl stehen bílé kombiné, šaty se během večera a tance nějak záhadně zkrátily a byla vidět macatá kolena a nějak ne úplně rovné nohy.. Další pecka je, že oblíkla úplně průhledný černý večerní a pod nima měla prý stahovací spoďáry a jen podprdu.Na fotkách je vážně vidět zařízlý spoďáry do masa a tělo. Je to laciný předvádění a přijde mi jako urputná snaha popřít, že je sama, že ani práce, ani prachy jí Hrdličku zatím nenahradí a tak mu předvádí, jak je šťastná. Najust! Až zase bude vykládat, že je na práci s dětmi sama a téměř nikam nechodí, měla by dostat od Hrdličky přes držku .Na něho ona háže veškerý hnůj a sama je svatá Mimochodem, mít tak široká chodidla ( široké chodilo je fakt hnus) tak na sebe nervu tak vysoké podpadky a takové špičky u bot taky vynechám. Tahle hvězda světa omoleta Nova vyštípá každou, jen co přijde na konkurz.Nezapomínám, že její matka je u Babiše v ANO, ani, že má Zagorovou s Margitou skoro jako rodinu . ---- chaluge ahoj, jdu se vzdělávat, nebudu do večera a četla jsem tvůj vzkaz, ano ararat , mord, eisebieger o nich tvůj koment je, že máš pravdu, souhlas

blankaflexi
12. 12. 2016 • 17:34

Se všemi negativními příspěvky souhlasím..Tato chudinka s křečovitým afektovaným smíchem (chce ohromit davy jako,že je v pohodě ??) je doslova nechutná,nechápu co v té televizi ještě pohledává,veřejnost ji už NECHCE !!! Doma před zrcadlem si natrénuje třeskutý úsměv a domnívá se,že jí všichni věří bezstarostnost.V podstatě je to osoba k politování,svobodná se dvěma dětmi je vyřízená!! Ty její lži,že je o ni zájem ,nikdy nikoho nezajímaly !!

fouk.si
12. 12. 2016 • 13:51

Bezvýznamná ku/rvi/čka která ví komu podržet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.