Vízek ze StarDance: Nechci být Pavlásek, to byla ostuda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vízek ze StarDance: Nechci být Pavlásek, to byla ostuda!

Jiní soutěžící při vyhlašování výsledků šílí, vtipálek Vízek si z toho hlavu nedělá...
Jiní soutěžící při vyhlašování výsledků šílí, vtipálek Vízek si z toho hlavu nedělá... (Foto: Repro ČT)

Postoupit co nejdál, nejlépe vyhrát celou soutěž. Takhle by si to asi představovala většina soutěžících letošního ročníku StarDance. Nejstarší účastník Ladislav Vízek (61) má ale trochu jiný názor.

„Nadřel jsem čaču, tango a rumbu. Horší by to bylo, kdybych náhodou postupoval. To bych se pak musel učit každý týden nový tanec,“ směje se fotbalová legenda. A s tangem také v minulém kole opravdu zabodoval. Vízek ale přiznává, že tanec je pro něj daleko větší dřina než kopání do míče.

„Fotbal jsem uměl! Měl jsem talent, ani jsem nemusel dřít a dost jsem na to hřešil. Fotbal pro mě byla zábava. U tance musím každý krok vydřít. Po tréninku mě bolí partie, o kterých jsem vůbec nevěděl, že je mám. Druhý den jsem úplně grogy, hlavně po zvedačkách,“ přiznal Láďa pro Právo. Trochu také spoléhá na to, že diváci přimhouří oko nad jeho věkem. „Nechci být Pavlásek, to byla ostuda. Hřeším na to, že jsem starej a diváci se mnou budou cítit a budou si mě tam chtít udržet. Jsem zvyklý tvrdě trénovat a mám pořád slušnou fyzičku. Moje tanečnice ví, že se s tím chci poprat, jak nejlíp umím,“ říká s humorem sobě vlastním. Mimochodem rozdíl mezi ním a nejmladším účastníkem soutěže Zdeňkem Piškulou je neuvěřitelných 43 let!  



Přečtěte si
mejlika
21. 10. 2016 • 19:55

Tak "pan" namyšlený fotbalista má tu drzost někoho kritizovat? Na co je tak pyšný? Na to, že vyměnil manželku za mladici? A myslí si, že tanec okecá svýma "rádoby vtipnýma" řečma? Jste trapný!!!!!!!!!!

rita20
21. 10. 2016 • 19:50

Na to, že je sportovec, tak je v tanci docela dřevo. Mně se nelíbí, měl vypadnout už v prvním kole.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.