Hrzánová na citlivé téma: Syn by se i pral! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrzánová na citlivé téma: Syn by se i pral!

Bára Hrzánová je k menšinám velmi tolerantní.
Bára Hrzánová je k menšinám velmi tolerantní. (Foto Alexandr Malachovský)

Bára Hrzánová je otevřená žena. Gayům by s klidným svědomím nechala vychovávat děti. Má mezi nimi mnoho známých, a vůbec by jí nevadilo, kdyby její syn nebyl na holky.

Syn Báry Hrzánové Antonín zažil už ve čtyřech letech přednášku o sexuální výchově. „Vysvětlila jsem mu, jak se ty věcí mají, vynechala čápy i vrány. Ale samozřejmě úměrně jeho věku. Nakonec říkám, Toníku, a kdybys náhodou přivedl domů místo holky kluka, tak nám s tátou je to jedno,“ svěřila se herečka pro MF Dnes.

A syn s homosexuály žádný problém nemá, naopak by se za ně i postavil. „Bere je naprosto přirozeně. Máme mezi nimi řadu kamarádů, chodíme společně na výlety. Vzpomínám, jak jsme se jednou účastnili oslavy jednoho čerstvého svazku dvou přátel. To bylo Tondovi tak patnáct šestnáct let. Vzali jsme i jeho spolužáka Matyáše, který s námi hraje v kapele. No a ti hostitelé se o nás úžasně starali, byli strašně milí. Když jsme pak jeli domů, tak Tonda povídá – matko, jestli u nás ve škole řekne někdo slovo proti gayům, jdeme se prát,“ vysvětlila Hrzánová.



Přečtěte si
londynskypes
4. 1. 2017 • 18:26

az mu ho foukne po prujmu tak bude mluvit jinak mozna i fouknul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.