Pazderková jako Pink! Krutá cena za vítězství: Šokující fotky jejího zraněného těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pazderková jako Pink! Krutá cena za vítězství: Šokující fotky jejího zraněného těla!

Iva Pazderková denně posiluje s činkami.
Iva Pazderková denně posiluje s činkami. (Foto Instagram.cz, TV Nova)

Vyhrála sobotní díl populární reality show Tvoje tvář má známý hlas! Iva Pazderková (36) ztvárnila populární americkou zpěvačku Pink (36). Málokdo z diváků ale v tu chvíli věděl, jak moc si kvůli tomu Iva huntovala tělo.

„Takhle a mnohem víc bolí Pink...“ napsala Iva k fotkám velkých modřin na svém těle. Týdenní trénink na sobotní vystoupení si zkrátka vybral svou daň. Pazderková během něho několikrát upadla, o létání na lanech ani nemluvě. Jen zázrakem si nezpůsobila žádné zranění v obličeji.

Sesypala se

Iva zpětně přiznala, že na tréninku dokonce brečela. „Nejdřív bolesti a pak zoufalstvím,“ svěřila se herečka a moderátorka. „Bylo to opravdu fyzicky náročné,“ dodala Iva.

Trpí každý týden

Není to ale pouze Pink, kvůli které hvězda reality show trpěla. Celkově kvůli všem číslům se Iva snaží posilovat a mít dobrou fyzičku. Svědčí o tom snímek činek, kterým se také pochlubila na sociální síti.

Peklo v maskérně

A když už netančí nebo nelítá na lanech, trpí Pazderková v maskérně. Výraz na fotkách z natáčení, během něhož ztvárnila Susan Boyle (55), svědčí o mnohém. Být slavný je někdy velká dřina!



Přečtěte si
-bello-
2. 5. 2016 • 23:00

Právě poslouchám v Čs. Rozhlas Plus o Karabachu. Arméni x Azerbajdžánci . Debil Štětina by zapojoval do řešení EU a přirovnává situaci zpět až k Stalinovi, asi jako naše Čáslavská se Svěrákem Česko 21. století k 50. létům Horákové. Docela slušně debilního Štětinu stírá slovenský poslanec Boris Zala. Je ten Štětina dement věkově, nebo vůbec od přírody?

mord
2. 5. 2016 • 12:44

kolik jsi dostala ty stará šmudlo za ten komparz kam jsi se tak cpala? Asi tě vykopli, vždyť nic neumíš babo jenom závidět a to nestačí

mord
2. 5. 2016 • 12:42

Oba tě mají totálně na háku zoufalá nulo bellmeku tak jako ostatně všichni o kterých tady pravidelně zvracíš pitomosti intelektuálko z Aha jsi jednoduchá nicka šmudlo

danuska555
2. 5. 2016 • 12:10

Vebc se mi nelibi sebestredny babochlap 👎👎👎vedel/a do ceho leze, tak at nefňuka...prvenstvi bylo domluvene! Nestoji za nic nicka 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.