Michal David: Vykládá z karet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal David: Vykládá z karet!

Michal David je potomek známé cirkusácké rodiny Kludských, k věštění má proto blízko.
Michal David je potomek známé cirkusácké rodiny Kludských, k věštění má proto blízko. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Sám sobě si budoucnost vykládat z karet nebudu,“ nechal se slyšet zpěvák a skladatel Michal David (47), když se nedávno zúčastnil pořadu iDNEStv Na skok. Tam totiž prozradil, že si úspěšnost svých pracovních plánů vyčte nejdříve z karet a pak prý ví, jakou bude mít jeho další projekt úspěšnost.

„Sám sobě si budoucnost vykládat z karet nebudu,“ nechal se slyšet zpěvák a skladatel Michal David (47), když se nedávno zúčastnil pořadu iDNEStv Na skok. Tam totiž prozradil, že si úspěšnost svých pracovních plánů vyčte nejdříve z karet a pak prý ví, jakou bude mít jeho další projekt úspěšnost. Co mu asi vyšlo při vykládání na jeho současný titul Angelika?

„Když dělám muzikály, tak si vždy vyložím sedm karet. Zjistím, jak vše dopadne, zda má cenu se do toho pustit, nebo ne,“ vysvětluje David, který si ale na Kleopatru vyložil jen tři karty a vyšly mu hned tři esa.
Sám si ale bývalý »céčkový« král budoucnost vykládat určitě nebude. „Nechci vědět, co mě čeká. Život má být přece stále nějaké to překvapení,“ řekl Michal, který se těmto čarodějnickým trikům naučil od své tety Dagmar Kludské. Ta je totiž známá kartářka a se svými radami a karetními zkušenostmi se zpěvákovi v mládí tak trochu svěřila.

„Vykládám karty také občas svým kamarádům,“ dodal David, kterému ale nestačí jen knížky a karty. Uvažuje také o muzikálu, který by nebyl o minulosti, jako všechny jeho předchozí, včetně Kleopatry, Třech mušketýrů a nejnovější Angeliky, ale naopak o budoucnosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.