Po Hvězdných válkách vtrhne do kin další filmový hit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po Hvězdných válkách vtrhne do kin další filmový hit!

Harrison Ford se po letech opět chopí lasa a vyrazí za dobrodružstvím.
Harrison Ford se po letech opět chopí lasa a vyrazí za dobrodružstvím. (Bontonfilm)

V nových Hvězdných válkách se vrátil k jedné ze svých životních rolí Hana Sola, teď se Harrison Ford (73) může chystat na další velký »comeback« – opět si zahraje Indiana Jonese!

To, že vznikne nová, už pátá epizoda legendární série o dobrodružném archeologovi s kloboukem a bičem, potvrdili nezávisle na sobě Steven Spielperg (69) i Robert Iger (64), šéf společnosti Disney, která práva na »Indyho« – stejně jako na Hvězdné války – koupila v roce 2012 od George Lucase (71) za 80 miliard Kč.


Bez Forda nikdy
Režisér dosavadních čtyř dílů Indiany Jonese Spielberg naznačil návrat ke kultovní sérii na pařížské premiéře svého nového filmu Most špiónů. „Chci natočit pátého Indiana Jonese dřív, než bude Harrisonovi 80 let. S nikým jiným bych ho netočil. A navíc je nutné říci, že já také nemládnu,“ prohlásil. To, že se dobrodruh s fobií z hadů opět objeví na plátně, záhy potvrdil i Iger. „S novými Hvězdnými válkami, stejně jako s dalším Indiana Jonesem, který se mimochodem také bude točit, se můžeme těšit na skvělé příběhy,“ vzkázal šéf, jehož k velkému návratu zjevně motivuje i aktuální úspěch »Star Wars«, které už celosvětově vydělaly přes miliardu dolarů (25 miliard Kč). Do kin by pátý »Indy« měl vtrhnout na přelomu let 2017 a 2018.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.