Nová fakta o rozchodu Borhyové a Hrdličky: Trpěla dlouhé měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová fakta o rozchodu Borhyové a Hrdličky: Trpěla dlouhé měsíce!

Michal Hrdlička opustil mámu své dcery. Lucie Borhyová je tak opět sama.
Michal Hrdlička opustil mámu své dcery. Lucie Borhyová je tak opět sama. (Foto: TV Nova, ara)

Měsíce paří jako utržený ze řetězu a ona jen tiše trpí! Až teď vyšlo najevo, že Michal Hrdlička (26) odešel od Lucie Borhyové (37) už před několika měsíci. Proto zřejmě také mluví o moderátorce jako o cizí. Láskyplné city chová už jen k dceři Lindě.

„S Lucií se Michal rozešel už před několika měsíci,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z okolí sporťáka. Nepřímo to potvrdil také Hrdlička ve svém vyjádření: „Rozchod s Lucií není bleskem z čistého nebe, stejně jako náš vztah neprošel krizí až teď,“ prozradil sporťák. O tom, že ho už k nejpopulárnější novácké moderátorce nepojí žádná láska, hovoří i to, že o ní mluví jako o Lucii a ne jako o Lucce, jak tomu bývalo dřív. Krásná blondýnka se nesvěřila ani kolegům, smutek dusí v sobě, dlouhé týdny tiše trpí.


O jednu rodinu tedy přišel, ale velice rychle si našel novou. Stal se z něho táta pařmenů. S kolegou ze zpravodajství TV Nova Petrem Suchoněm (31) a milionářským synkem Jakubem Malinou (28) jsou jako pokrevní bratři. Obrážejí jeden noční klub za druhým a teplo rodinného krbu našli v Park hotelu Popovičky, který patří rodině Maliny.

Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2015 • 15:13

bohatymrdnikatel doplň si hovor. češtinu do vzdělání a radši k tématu čeština nepiš tečky mezery a blbosti neřeš.Možná ti někdo vysvětlí proč , ale mě už to s tebou nebaví, komenty se prostě druhým neopravují.V komnetech řešíš obsah, nikoli formu.To jen tady na AHA je to jakoby místní úzus. Překlep viz shora nechávám schválně, jsem líná se vracet a opravovat, máš prostor - komentuj to klíďo jako chybu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.