Miroslav Donutil: K vraždě ho neDonutili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miroslav Donutil: K vraždě ho neDonutili!

Donutil už natočil 16 dílů a dalších 16 připravuje.
Donutil už natočil 16 dílů a dalších 16 připravuje. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, repro ČT)

Neublíží ani kuřeti! Když Miroslav Donutil (64) coby Doktor Martin přihlížel tomu, jak jeho seriálová teta Jana Štěpánková (80) zabíjí slepici, dělalo se mu nevolno. A nemusel to ani hrát!

„Myslím, že jsem v životě na slepici ruku nevztáhl,“ svěřil herec s tím, že o život zatím připravil jen ryby. „Ty doma zabíjím já,“ přiznal vášnivý rybář.
Donutil nepatří mezi seriálové matadory, nekonečným projektům se důsledně vyhýbá. Doktor Martin ho ale chytil za srdce. „Rád vím od počátku, jaká postava je a kam se ubírá. Líbí se mi uzavřenost příběhů, protože ne každý se může dívat na všechny díly, jak jdou po sobě,“ dodal Donutil.

Oceňuje, že divák, který zhlédne třeba druhý díl a pak až osmý, si stejně přijde na své. Britskou předlohou se nenechal mást. „Chtěl jsem postavu dělat zcela po svém, nenechal jsem se nijak ovlivnit. Dodneška jsem viděl snad dva záběry,“ dodal český Doktor Martin.

Já? To ne...
Když Donutilovi podávala Jana Štěpánková slepici, aby jí zakroutil krkem, málem ho kleplo. „Jako já? To ne tetičko,“ jen ze sebe vysoukal. A tak tetička drůbež zabila. Když pak vzala do ruky sekáček, aby slípku »naporcovala«, doktor strnul. „Nemohu zůstat na oběd,“ odvracel zrak. „Teď jsem si vzpomněl. Musím udělat spoustu věcí,“ normálně zdrhnul. Jako lékař životy zachraňuje, nezabíjí...



Přečtěte si
ararat
9. 9. 2015 • 20:24

nezuř to ti nepomůže,choleriku

ararat
8. 9. 2015 • 20:15

haf... haf... haf... haf... haf... haf... haf... haf... ...JÁ VÍM,ŽE JSI NEVYROVNANÝ A SMUTNÝ A NEŘÍKEJ ŽE NE,TO TI NIKDO NEBUDE VĚŘIT...ASI KOMPLEX VIĎ.haf... haf... haf... haf...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.