Nezklamal. Populární herec Miroslav Donutil (64) v hlavní roli seriálu Doktor Martin přilákal v pátek k obrazovce půldruhého milionu diváků. Pokořil i Všechnopárty Karla Šípa (70).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Martin Clunes byl ve sve roli perfektni, pana Donutila jsem nevidela, ale je uz stary na tu roli...pana Hrusinsky by byl perfektni v te roli, kdyby by mu bylo pres ctyricet. Pan Hrusinsky byl uzasny herec.
Seriál jsem neviděla ani nemám v plánu ho sledovat, tak nemohu hodnotit, ale od jisté doby nemám Donutila ráda. Před lety vylezl s pár historkami, bylo to nové, k smíchu...ale postupem doby začalo být "předonutilováno" a čeho je moc, toho je příliš. A navíc jeho syn, "herec" Martin, no nevím, příliš talentovaný mi nepřipadá, herectví vystudoval asi jen díky jménu, nelíbí se mi, jak hraje. Je to jen slabý odvar svého otce, podobně jako mladý Heřmánek, také nic moc.
drbny, zase se starate o veci, do kterym vam je houbeles.....
to chce smuclekra zasahovat i do smlouvy mezi herci a produkci CT?
sama ma nadbytek, ze by mohla sponzorovat uprchliky a nezavidet druhym.
a ze se holka neobjevila na hl.nadrazi v praze, aby rozdavala vodu a susenky?
vilda696 On umí žít i z minulosti stokrát omílané. Já už ho dnes také nemusím. Nezapomene se pochválit a jeho chování je ohraná deska . Na seriál jsem se nedívala, přijde mi to jako továrna na úspěch, scénář, režisér, kamera.