Silikonové krásky Hadašová a Mašlíková: Vylepšená prsa načerno! Doktor skončil v blázinci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Silikonové krásky Hadašová a Mašlíková: Vylepšená prsa načerno! Doktor skončil v blázinci...

Modelky mají silikony načerno.
Modelky mají silikony načerno.  (oto Aha! – Pavel Ryšlink, Jan Tůma, Marek Pátek)

Známý plastický chirurg Josef Hrbatý (57) dopadl na existenční a morální dno. Muž, který vylepšil ňadra třeba české miss Lucii Hadašové (29) nebo modelce Haně Mašlíkové (33), začal podvádět své klientky. Za to dostal u soudu podmínku a skončil v blázinci.

„Neměl potřebnou registraci, přesto neoprávněně podnikal. Šesti klientkám slíbil plastické operace. Vzal od nich dopředu peníze, i když věděl, že slibům nemůže dostát. Neměl pro zákroky materiální ani provozní podmínky,“ řekl státní zástupce Vladimír Mach. Ženám doktor dluží 305 000 korun, škody za neoprávněné podnikání vyčíslil stát za 3,6 milionu.

„Byla jsem vždy spokojená, operoval mne třikrát, vždy bezvadně. Až počtvrté zklamal. Dala jsem mu peníze a on se stal náhle nekontaktním a nedosažitelným,“ svěřila se Aha! podvedená klientka Iveta (39). Za korekci prsů po dítěti zaplatila lékaři dopředu 33 000 korun. „Prý teď operuje někde na Karlovarsku,“ vypátrala.

Hrbatému nepřidalo, že po úraze rukou nemohl pracovat a sesypal se. Léčil se v psychiatrické léčebně v Bílé Vodě. Proti trestu se odvolal a včera navíc podal námitku podjatosti.

Nešlo mi o byznys

Drsný pád známého chirurga začal ve chvíli, kdy majitelka kliniky, v níž pracoval, zařízení prodala. „Všichni jsme pak jeli sami na sebe,“ řekl Hrbatý. Praxi se snažil rozjet v Praze, ale neuspěl. „Nemám vlohy pro obchod. Šlo mně vždy víc o medicínu, než o byznys. A dnešní lékařství je bohužel nastaveno opačně,“ hájil se před časem.



Autor:  jn

Přečtěte si
bekele
20. 2. 2015 • 10:50

britva :

britva
20. 2. 2015 • 09:58

tak a máte to kravky nemáte prachy a ani pěkný kozy. zůstali vám jenom ty vytahaný psí uši

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.