Markéta Plánková: V Ordinace se styděla, s Koleníkem ukázala téměř vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Markéta Plánková: V Ordinace se styděla, s Koleníkem ukázala téměř vše!

Že se ukáže v plné parádě v lechtivé scéně, nikdo nečekal.
Že se ukáže v plné parádě v lechtivé scéně, nikdo nečekal. (Foto pro Aha! – ČT, TV Nova)

Cudná Markéta Plánková (36)? Ani náhodou! Při vášnivém sexu s Jánem Koleníkem (34) v seriálu První republika šokovala nejen diváky, ale také kolegy a členy štábu.

Scénář mluvil jasně. Klára Valentová si uvědomí, že své lásce Vladimíru Valentovi křivdila. Mileneckou krizi zažehnají vášnivým milováním na usmířenou. Dobové šaty šly ve vteřině dolů a také orgasmus dvojice sehrála na jedničku. A dokonce několikrát! „Tahle scéna se točila asi dvě hodiny. Původně byla mnohem delší a opravdu peprná. Ale nakonec se hodně stříhalo,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze štábu.


Čekalo se, že Plánková se nechá zastoupit dublérkou, jako to udělala ve své závěrečné scéně v Ordinaci v růžové zahradě, kdy její postavě Magdě Mázlové prováděli masáž srdce na nahou hruď. „Je to skutečně ona, dublérka sice byla v úvaze, ale při takové scéně by to bylo poznat,“ dodal zdroj. Všímavému divákovi ale jistě neuniklo, že Plánková nebyla zcela nahá. Detailní záběr odhalil tělová tanga.



Přečtěte si
korzar
25. 5. 2023 • 10:49

Tak krásná žena se nemusí na rozdíl od jiných vůbec stydět.

mazanykralicek
25. 5. 2014 • 12:49

Proč by se s Koleníkem měla stydět když on je na kluky.

ferdinand6
24. 5. 2014 • 20:37

Tenhle seriál nechápu, místo toho, aby ukázali život za první republiky, kde lidé měli úplně jiné morální zásady tam kámen pr*á cihlu. Špatná telenovela, hnus. Korunovaná tím, že největší sexbombu, o kterou se bratři perou, tam hraje dřevo bez emocí. Na čem ti scénáristi fičí?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.