Borhyovou čekají sexuální galeje: Co si pro ni potentní Hrdlička připravil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyovou čekají sexuální galeje: Co si pro ni potentní Hrdlička připravil?

Fotografie
Fotografie (internal)

Oblíbená moderátorka TV Nova ještě neporodila, ale již má před sebou vytyčenou budoucnost, jako z deníku chovné klisničky. Lucie Borhyová (35) se již brzy stane právoplatnou manželkou sportovního moderátora Michala Hrdličky (25) před úřady i před bohem a mladý pán má již nyní vše pečlivě promyšlené.

Nadsamec chce plodit!

První potomek zamilované dvojice se narodí za pár měsíců, jenže Michal Hrdlička sní o velké rodině a Lucie Borhyová je podle jeho plánů teprve na počátku své mateřské kariéry. Michal je hotový nadsamec, protože se rozhodl s Lucií zplodit celý zástup malých "hrdliček". Sám sporťák to potvrzuje, když šokoval svým prohlášením: "Můj vysněný počet potomků je devět!"


Sex a mateřská jako náplň života

Pro Lucii Borhyovou to ovšem znamená následujících několik let strávit na mateřské dovolené a v období mezi těhotenstvími se intenzivně věnovat sexu. Představa je to celkem zajímavá, uvidíme, jak se jí podaří zamilované dvojici naplnit. Jaký má na plány svého nastávajícího názor sama moderátorka se nám zatím nepodařilo zjistit.

Přečtěte si
jarypadlo
16. 4. 2014 • 10:59

To už mají scénář na sereál NOVAáci?Bude ta předporodní zápletka v přímém přenosu?Stojí sporťákovi,tloustne široká huba,NOVA má sledovanost i po 22.hod.

ferdinand6
15. 4. 2014 • 22:14

No jo, jenže tenkrát nebyla antikoncepce, takže co styk, to dítě. Moje prababička měla 10 dětí a starost o to, zda je uživí, ji stála tolik životních sil, že ve 40 letech vypadala jako stařena. Navíc dospělosti se dožily 3 děti!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.