Kohák to přehnal: Zlý útok na nezdravé proporce anorektičky Bučkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kohák to přehnal: Zlý útok na nezdravé proporce anorektičky Bučkové!

Vtip
Vtip (Foto: Aha! - Roman Souček, archiv Soni Hlaváčkové, koláž Ahaonline.cz)

Když se někdo prezentuje na veřejnosti jako vtipálek a fotbalista, jeho věc. Ale i humor má své hranice, a někdy musí žerty stranou. Rozhodně dělat vtipy na účet psychické poruchy druhého, to se opravdu nedělá! Možná dobře míněný fórek od Jakuba Koháka (38) schytala bývalá těžká anorektička, vyzáblá modelka Eliška Bučková (24).

Žádný rozumný člověk nepřilévá olej do ohně hloupými poznámkami, když se nachází v blízkosti duševně narušené osoby. Mohlo by to mít velmi neblahé následky, nezřídka končící tím nejhorším způsobem. A právě toho se Kohák, možná nevědomky, leč trestuhodně, dopustil.

Nebohá Eliška, která tvrdí, že se mentální anorexie zbavila, čelila drsné hlášce fotbalisty: "Jsi tlusťoška, zhubni na 37 kilo a bude to v pořádku." Podvyživená modelka si dočasně ujela na nové závislosti v cvičení, ale za pár týdnů může choroba vyplout zpět na povrch. A neštěstí už nikdo nezabrání.



Přečtěte si
vrtajzub
14. 10. 2013 • 14:11

Nebyť inplantátov, už by mohla chodiť bez podprsenky, ešte imlantáty na riť a medzi stehná a ked sa jej nerozsvieti, v truhle bude dobre vyzerať !Vôbec ju neľutujem, ked pomyslím na deti v Somálsku, tak by som ju nakopala do tej kostnatej riti ! , od dobroty sa aj psy besnejú !

vrtajzub
14. 10. 2013 • 14:01

myslím, že nič zlé jej nepovedal, skôr naopak, to ju mohlo trochu prebrať, skôr škodlivé je ju vystavovať na mole a tým ju utvrdzovať v presvedčení že všetko je ok. Že vyzerá hrozne, vidí každý ! Je anorektička ? Je !Blázince sú preplnené, zopár bláznov sedí v redakcii Blesku a píšu cocotiny!

dajana
10. 10. 2013 • 22:33

Myslím si,že ti,co slečnu Bučkovou posílají v plavkách na molo,by se měli nad svým konáním set-sakra zamyslet.Ať je dívka hezká-nehezká,ale určitě je nemocná a měla by se na čas stáhnout .Pohled na ní ,je k politování nehezký!!!!

lukreciaborgia
10. 10. 2013 • 15:33

Chudinka Bučková.Od kolen nahoru má nohy jako vzpěrač,není nemocná???A to focení v plavkách má do učebnic medicíny,jak vypadají anorektici???

mariama
10. 10. 2013 • 15:11

Tato slecna mi nikdy neprisla nejak obzvlast hezka a dost jsem se divila, ze vyhrala titul Miss. Jeden by si rekl, ze ma krasne vlasy, ale vzdyt nejsou jeji..... Je to takove pohledne vesnicke devce, nic vic a nic min. Bohuzel tim, ze je neskutecne hubena i jeji tvar je nyni poznamenana a to tak, ze slecna vypada minimalne o 10 let starsi a je doslova odpudiva. Je mi ji docela lito, ale kdo chce kam....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.