Proutník Jan Čenský zaučuje syna: Dohodil mu milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Proutník Jan Čenský zaučuje syna: Dohodil mu milenku!

Matyáš měl určitě radost.
Matyáš měl určitě radost. (koláž Ahaonline.cz)

Stárnoucí princ Jan Čenský (52) se rozhodl svému synovi Matyášovi (23) dopřát stejných radovánek, jakých si v mládí užíval on, a na dovolené pro něj sbalil mladou dívku.

Vše se událo na dovolené v Chorvatsku, jak se Čenský starší vydal v rámci rekonvalescence po operaci kolena. Tam vzal i svého syna, který si tam vyhlédl svou vyvolenou, ale zřejmě mladické stydlivosti se styděl udělat první krok.

V tu chvíli to vzal do svých rukou jeho otec a od neznámé dívky získal telefonní číslo. Nakonec se ukázalo, že dívka pochází z Moravy a jeho syn tak nebude muset udržovat vztah na dálku. Stejně jako v pohádce to i tady nakonec všechno dobře dopadlo.



Autor:  mpa

Přečtěte si
franta15
16. 12. 2014 • 10:59

Je to opravdu tak. Jak vypadá maminka synáčka nevím, ale otec je určitě pěknější a sympatičtější než syn. Ten má klasické muslimské fousiska, asi je to lenoch a takové lidi by měl stát transportovat do nového Muslimského státu. U nás už se těžko dá najít chlap, který by se holil. Čím jsou chlapi starší, tím jsou lenivější. A manželky jim to trpí. Já bych jim dal okamžitě zaracha se sexem, do té doby než se oholí. To jediné by na ně mohlo platit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.