Je Petr Janda alkoholik? Vypil víno Peteru Nagyovi i Janu Čenskému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Je Petr Janda alkoholik? Vypil víno Peteru Nagyovi i Janu Čenskému!

Se sklenkou v ruce se Janda rád zapovídá i o police s Jiřím Paroubkem.
Se sklenkou v ruce se Janda rád zapovídá i o police s Jiřím Paroubkem. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Když se sejdou letití kamarádi, končí to většinou pořádným flámem a vzpomínkami na společné zážitky. Nejinak tomu bylo na křtu vína Petera Nagyho (54), jehož kmotrem se stal rocker Petr Janda (71).

„Modrého Portugala jsem poprvé pil zhruba před dvaceti lety v hotelu Moskva,“ zavzpomínal slovenský zpěvák a pokračoval směrem k Jandovi: „A bylo to právě s tebou!“ Rocker chvilku vypadal, že netuší, o čem to ten Nagy mluví, ale nakonec si na příhodu vzpomněl. Podotkl, že se onen hotel už Moskva nejmenuje a vůbec všechno se tak nějak změnilo… „Jen chuť toho červeného vína zůstala,“ smál se Nagy.

Smích ho přešel, když viděl, jak Jandovi chutná a začal se bát, že mu ho všechen vypije, ale zachránil to další majitel své viněty Jan Čenský (52). Ten je spíše pivař, proto Jandovi nabídl své Rulanské šedé. Janda byl ve svém živlu. Sešla se výborná společnost, proto mu také tolik chutnalo. Domu ale odešel po svých.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.