Josef Dvořák drsně o manželce: Myslel jsem si, že je lesba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Josef Dvořák drsně o manželce: Myslel jsem si, že je lesba!

Josef Dvořák s Jájou.
Josef Dvořák s Jájou. (Foto Aha! - Alexandr Malachovský, ara)

Herec Josef Dvořák (71) našel štěstí až u třetí manželky. S Jájou jsou spolu už přes 30 let, ale na začátku měl o ní herec jisté pochybnosti…

Jeho manželka se totiž pořád obklopuje spoustou lidí a především žen. To zřejmě na začátku vztahu Dvořáka překvapilo. „Její přístup k životu je výjimečný. Má spoustu kamarádek, až jsem si myslel, jestli není na ženský. Říkal jsem si, jestli mě Bůh netrestá za ty moje všechny prostopášnosti. Ale ne,“ svěřil se herec magazínu Instinkt.

Díky takovému přístupu a lásce k lidem se dokonce Jáje podařilo dát Dvořákovu rodinu znovu dohromady a urovnat všechny spory. „Celkem máme čtyři dcery, neděláme mezi nimi rozdíly. Spřátelila se dokonce s mými bývalými manželkami, tráví spolu i volný čas. Představte si, že spolu chodí i do divadla a jezdí na dovolenou. A mě zavřou doma,“ popisuje rodinnou situaci Dvořák.

A proto je možná Jája ta poslední a jediná žena v jeho životě. „Za ta léta, co jsme spolu, jsme se poznali, a doufám, že není nic, co by nám zkřížilo plány,“ říká zkušený ženáč Dvořák a zároveň dodává, že se mu stejně vždycky rozzáří oči, když vidí nádhernou dívku.  



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.