Veronika Žilková: Prozradila, proč ztrapňuje manžela Stropnického! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Žilková: Prozradila, proč ztrapňuje manžela Stropnického!

Veronika Žilková se do svéha manžela klidně pořádně pustí.
Veronika Žilková se do svéha manžela klidně pořádně pustí.  (TV Prima)

Herečka a nová tchýně Jakuba Prachaře (29) Veronika Žilková (51) si při rodinných debatách nebere servítky! Aby vyhrála hádku, tak se bez skrupulí pustí i do svého manžela Martina Stropnického (55).

Veronika Žilková přiznala, že její manžel by zprvu šokován běžnou rodinnou konverzací a měl pocit, že děti mluví s herečkou otřesným způsobem. „My máme takový rodinný sport. Dokud toho druhého úplně neztrapníme do bezvědomí svými vtípky a narážkami, tak jsme schopní se dohadovat hodiny. Náš humor je spíše degradující,“ vysvětluje několikanásobná matka v TopStaru.

„Zatímco Martin je vážný a bere se moc vážně. Na mě až moc vážně a tohle těžce snáší. Zasměje se a nechá si svoji důstojnost a to je úžasný důvod se mu smát! Nesmějeme se mu do očí, ale když se někdo bere vážně, tak je zdroj našeho humoru,“ říká herečka.

Martin Stropnický si však na život s velkou rodinou rychle zvykl a ví, jak velké množství vlastních i nevlastních potomků zvládnout. „Když se třeba vracíme z rodinné oslavy, tak musíme mít auto s třemi řadami, abychom se tam vešli. I kvůli tomu dokážeme zavést složitou debatu, kdo bude sedět vzadu,“ pokouší se herec nastínit jednu z typických rodinných situací.

„Potom co můžete udělat? Zařvete, všichni na ulici se otočí a řeknou si, že to jsou zase ty komedianti, děti se leknou, naskáčou do auta a vy zmizíte,“ říká Stropnický se smíchem.



Přečtěte si
eisenbieger
7. 5. 2013 • 18:56

uz je pekne stara , ta pitscha uz se neda lizat to je jasny ...a kdyz vstane z misy tak posevni sverak ukapne na podlahu ....z huby snmrad , takze sumasummarum ani viagra by nepomohla ...holka mel sem te dlouho vylepenou v garazi , ale dneska u me koncis najdu si mladsi .

colombina
7. 5. 2013 • 11:32

prostě bílí cikáni

1pravda1
7. 5. 2013 • 09:46

Žilková si do té huby nevidí už dlouho, např. ztrapňuje manžela tím, že je dlouhodobě nezaměstnaný a ona i s natrženým zadkem musí vydělávat. Jinak stačilo Prostřeno s ní a Aguš, kde byla ta méně inteligentní osoba sama za sebe, vše muselo být podle ní, a na ostatní nebere žádné ohledy. Sebestředná osoba, která si myslí, že se svět točí kolem ní, a nevidí si do huby a ještě to vydává za humor.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.