Bláznivá komedie v italské Imole: Prchejte, běží žirafa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bláznivá komedie v italské Imole: Prchejte, běží žirafa!

V některých chvílí se situace obrátila a zvíře nahánělo lidi.
V některých chvílí se situace obrátila a zvíře nahánělo lidi. (Profimedia.cz)

Když do italského městečka Imola přijel cirkus, radovaly se hlavně děti. Že si ale se zvířaty užijí i dospělí, nikdo nečekal. Z cirkusu Rinaldo Orfeo totiž utekla žirafa a obyvatelé Imoly tak měli během tříhodinového nahánění o zábavu postaráno.

Žirafa přechytračila své ošetřovatele,  upláchla a s čerstvě nabytou svobodou se vydala městečko prozkoumat. Vyrazila ale špatným směrem, přímo na rušnou silnici. To už na ni vyhlásili hon jak policisté a cirkusáci, tak místní občané. A byly to scény jako z kresleného filmu.

Lidé skoro tunové zvíře obklíčili a vzápětí prchali pryč, protože obrovská žirafa se rozhodla běžet právě jejich směrem. A že se bylo čeho bát, žirafy totiž umějí kopat do všech směrů.

Vyčerpané zvíře nakonec  po třech hodinách obklíčili na parkovišti, uklidnili uspávací puškou a odvezli do zoo. Nikdo z lidí nebyl zraněn, žirafa se ale podrápala o drátěný plot.



Autor:  ehr

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.