Modelka Moravcová: Odřela si nové auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Moravcová: Odřela si nové auto!

Nikol si svého auta užívala pouhých čtrnáct dní, než se jí povedlo ho sedřít. Na Hančiny narozeniny dojela s odřeným předkem.
Nikol si svého auta užívala pouhých čtrnáct dní, než se jí povedlo ho sedřít. Na Hančiny narozeniny dojela s odřeným předkem. (Aha! – Karel Kopáč)

Modelka Hanka Svobodová (24) se rozhodla slavit narozeniny ve velkém stylu jako její kamarádka a kolegyně Nikol Moravcová (25). Obě krásky dostaly od sponzorů luxusní vozy. Jenže Nikol si mazlíčka užívala pouze dva týdny. „Nabourala jsem. Je to sice jen škrábanec, ale i tak,“ smutnila Nikol.

Přesto nabídla Hance závod a ta se této výzvy nebojí. „Nikol neumí řídit, takže jí to klidně natřu,“ smála se oslavenkyně. „Já řídím velmi dobře, i chlapi mi to říkají,“ chlubila se. Nikol si je této skutečnosti plně vědoma. „Hanka má řidičák asi o pět let déle než já. Vždy chodila s frajerama s nadupanýma kárama...,“ pokrčila rameny Nikol.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.