Karolina Ruppert v Hlasu: Nikdo o ni nestál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karolina Ruppert v Hlasu: Nikdo o ni nestál!

Karolina Ruppert v Hlasu Česko Slovenska neuspěla.
Karolina Ruppert v Hlasu Česko Slovenska neuspěla. (reprofoto TV Nova)

V soutěži Hals Česko Slovenska se to hemží známými jmény showbyznysu. Ne všechny ale sklidily u koučů, kteří jsou otočení zády, úspěch. Exmanželku Matěje Rupperta Karolinu Ruppert například nikdo nechtěl.

Tak to je tedy trapas. Tanečnice a herečka Karolina Ruppert se pokusila debutovat i na poli hudby v show Hlas Česko Slovenska. Bohužel však neúspěšně. Ani jedno z koučovských křesel se neotočilo. Když pak dozpívala a porotci zjistili, koho si nechali utéct, všemožně své rozhodnutí obhajovali.

„Stačilo si vybrat jinou písničku a mohlo to být všechno jinak,“ zhodnotil situaci například Michal David. Pokoj v duši od Jany Kirschner bylo zkrátka na křehnou Karolinu příliš velké sousto. Hlavu ale určitě nevěšela. Největší boj, který svedla se zákeřnou rakovinou, totiž úspěšně vyhrála.

Úspěch však sklidila zpěvačka Markéta Poulíčková, která je známá pod pseudonymem L.B.P.

Zájem o ni projevili všichni čtyři porotci a navzájem se přetahovali, kdo ji bude mít v týmu. Nakonec zvítězil hitmaker Michal David. Zdá se, že by chtěla Markéta prorazit i na muzikálové pole.

Suverénně největší ovace sklidil bezpochyby Karel Gott, který vystoupil až na samém konci pořadu. Koučům ale nikdo neřekl, kdo právě zpívá, a tak se s nevěřícným obličejem na Karla otáčeli během prvních taktů skladby a posléze zbytek vystoupení protleskali vestoje. Na »božského Káju« zkrátka nikdo nemá…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.