Svatba Aleny Šeredové: Zkazí jí den D stávka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Svatba Aleny Šeredové: Zkazí jí den D stávka?

Alena Šeredová se bude vdávat. Zkazí jí její den odboráři?
Alena Šeredová se bude vdávat. Zkazí jí její den odboráři? (TV Nova, ara)

Tak dlouho modelka Alena Šeredová čekala, až ji její přítel Gigi Buffon požádá o ruku. Když se konečně stalo a opulentní svatba je naplánovaná do posledního puntíku, hrozí, že jí její vysněný den zkazí stávkující odboráři. Jak se s takovou výzvou Alena popere?

Když Alena s gólmanem Gigim vybírali datum svatby, nečekali, že tohle »nevychytají«. Datum 16. června si totiž nevybrali jako den D jediní - spolu s nimi si ho po pondělním soudním zákazu stávkovat zvolili i odboráři.

Ti plánují, že úderem středeční půlnoci zastaví na 24 hodin veškerou dopravu po celé republice, pražskou městskou hromadnou dopravu nevyjímaje. A aby toho nebylo málo, těm, kteří mají možnost se pohybovat autem, zablokují hlavní městské silniční tepny.



Předpokládá se tedy, že řidiči budou objíždět pražskou spojku nebo magistrálu vedlejšími ulicemi. Ty však nejsou na takový nápor zvyklé a doprava kompletně zkolabuje.

Jak to ale vyřeší slavná nevěsta Šeredová, která jistě nebude chtít v luxusních šatech a střevíčkách, zajisté na vysokém jehlovém podpatku, ťapkat po dlažbě až na Pražský hrad po svých? Rozestoupí se barikády rozzuřených odborářů pro její přepychovou svatební kolonu?

Těžko říct, jestli bojovníci proti reformám budou mít pochopení pro modelku a fotbalistu, jejichž měsíční příjmy představují mnohdy celoživotní úspory stávkujícího s průměrným platem.

Je tak možné, že jak snoubenci, tak svatebčané se budou muset na Hrad vyškrábat pěšky a překonat pak ještě úctyhodnou vzdálenost z Katedrály sv. Víta do superluxusního hotelu Kempinski, kde se bude konat hostina.

Snad jsou Alena, Gigi i zbytek svatebčanů v dobré kondici…

A pokud vás svatba Aleny Šeredové a Gitino Buffona nezajímá, máme pro vás něco lepšího – pochlubte se nám vy s vašimi svatebními fotkami a vyhrajte ceny v hodnotě 150 000 korun! Kliknětě ZDE!


925406:gallery:true:true



Přečtěte si
bobou
15. 6. 2011 • 12:28

šťastný den. To, že bude na její svatební den probíhat stávka je hlavně vina naší slavné vlády a především toho opilce Kalouska, který se postaral o to, aby se soud přičinil. Pokud mne paměť neklame měla být původně v pondělí. Kdyby se vdávala v Itálii a byla tam náhodou také stávka, určitě by se kvůli nim také nerušila. Takže jak ona, tak i ten kašpar z hradu co krade po světě pera a slaví 70. mohou jen a jen poděkovat za případné problémy Kalouskovi a jeho soukmenovcům.

schitu
15. 6. 2011 • 12:18

trochu slušnosti by nezaškodilo !!!!!! Když se Vám nelíbí a vadí ,tak to jde vyjádřit i jinak.A pokud vím,tak ten kec bez kecu jako hrad bez hradu - jaké asi i-y ??????????????????????????????? I to konec konců ukazuje na cosi,že??

schitu
15. 6. 2011 • 12:14

Samozřejmě si vybrala dobře,nemá žádného chudáka,ale sem se jede jen ukázat ! Tak zvaný mejdan a svatební oslavu bude prý dělat v Itálii a ve velkém. Tak proč toto????? Média musí o něčem psát,ale určitě je jiných témat dost a dost a zajímavějších.Já kdyby bylo na mě,tak bych jí nechala jít třeba přes půl Prahy a vůbec by mi nevadilo jaký má boty,ať jde třeba bosky. Žije jinde,bude bydlet jinde,tak ať se sem nejezdí uk azovat jako nějakej zázrak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.