Fujky, fujky, Leoši... Týden v jednom oblečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fujky, fujky, Leoši... Týden v jednom oblečení!

PRAHA-HOLEŠOVICE, SOBOTA, 20:00. Takhle ho viděly statisíce lidí. České i slovenské diváky bavil v hučce, bílém tričku a dobře padnoucí vestičce, jenže...
PRAHA-HOLEŠOVICE, SOBOTA, 20:00. Takhle ho viděly statisíce lidí. České i slovenské diváky bavil v hučce, bílém tričku a dobře padnoucí vestičce, jenže... (TV Nova, ara)

Moderátor Česko Slovenské SuperStar Leoš Mareš (34) díky vydařeným módním kreacím sklízí od odborníků jednu pochvalu za druhou, jenže...

Začíná sice platit za nového módního guru, nedělá mu však problém vzít si jedno oblečení i čtyři dny za sebou a v ten pátý v něm dokonce moderovat Česko Slovenskou SuperStar!

„Leoši, je na tebe krásný pohled, máš skvělou hučku. Jsou to přímo vepřové hody,“ vychvalovala při prvním semifinále Marešův model porotkyně Gábina Osvaldová (57).

„V naprosto stejném oblečení, v němž v sobotu moderoval SuperStar, jsem ho ale viděla i na akci v Ostravě,“ kroutí hlavou čtenářka Aha!, která nechápe, proč se Mareš s nabitou skříní po obřích nákupech v USA nepřevlékne.

Přestože za »velkou louží« utratil za oblečení a doplňky částku, na kterou obyčejný smrtelník pracuje několik let, viděli Leoše ve stejném modelu kromě Ostravy a sobotního přenosu SuperStar i v noci z pátku na sobotu v Tuchoměřicích u Prahy, kde vystupoval se svou show. „Chodím v tom, v čem se cítím dobře,“ vzkázal nám ke svému oblékání Leoš.

Na sobotní finále České Miss, kam dorazil po přenosu SuperStar s přítelkyní Hanou Svobodovou (22), už se Mareš naštěstí převlékl. Konkrétně do oblečení od prestižní značky Dolce & Gabbana.



Přečtěte si
dzery
22. 3. 2011 • 08:24

V tý hučce vypadá jako mentál.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.