VIDEO Flamendr Milan Baroš: Další noční skandál! Močil na ulici! Pokuta skoro 200 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

VIDEO Flamendr Milan Baroš: Další noční skandál! Močil na ulici! Pokuta skoro 200 000 korun!

„Tady mi zastav, chce se mi...“
„Tady mi zastav, chce se mi...“ (Aha! – Alexander Malachovský, EPA. Repro WebTV Sabah)

Vyhlášený flamendr a průšvihář Milan Baroš (29) má zase své dny! Na fotbalovém place ho v dresu Galatasaraye kvůli zraněnému stehnu neuvidíte, zato v ulicích nočního Istanbulu je ho plno! Sotva se přestal probírat jeho týden starý noční tah po istanbulských barech, během něhož se zpil pod obraz, ztropil nový skandál. A opět šlo o noční akci! Tentokrát při dalším tahu močil na ulici!

Redaktor tureckého deníku Milliyet Onur Dinçer suše potvrdil: „Baroš měl močit na ulici. Náhodou ho při tom zachytila televizní kamera.“ A ne jen ta! Českou hvězdu si zvěčnili na mobily i svědkové jejího excesu a nahrávka »čurajícího chlapečka« z Vigantic zaplavuje, šokuje a štve hodně prudérní Turecko.

Řeklo by se: taková prkotina! Barošovi se prostě jen chtělo, tak nechal šoféra zastavit (dodávka »na blinkrech« je na videu také dobře vidět – pozn. red.), vyběhl ven a s mobilem v ruce bleskově vykonal u plotu potřebu. Pak rychle popoběhl a zaplul zpátky do vozu.

Jenže počural městskou část Beşiktaş, kde žijí převážně fanoušci na život a na smrt znepřáteleného městského rivala!!! Milan zřejmě nemá ani potuchy, co provedl... Jestli si na něj příště počíhají, tak ho doma nepoznají ani na fotkách!

Však také znechucení obyvatelé ulice Etiler hvězdného Čecha »naprášili« a on vyfasoval pořádkovou pokutu 140 tureckých lir (cca 1750 Kč) za znečišťování města. Docela málo na fotbalistu, jemuž Galatasaray dává ročně v přepočtu 65 milionů.

A tak se rozhodli zakročit i kluboví šéfové, kterým už s »nočním démonem« začíná docházet trpělivost. Prý mu napařili pokutu 10 000 dolarů (cca 200 000 korun), a ještě si ho pozvali na pohovor o jeho osobním životě!

Jenže asi budou anglicky a turecky mluvit »do dubu«. Vždyť s Barošem evidentně nepohnuly ani domluvy šéfů nároďáku – manažera Šmicra a kouče Bílka v češtině...

Když si Baroš nechal zastavit u chodníku, aby si odskočil, nejspíš ani netušil, že je ve čtvrti Beşiktaş.

Komu by se chtělo na turecký záchod, že...? Milana Baroše by každopádně vyšlo levněji, kdyby ten odpor překousl a nemočil na ulicích...

Bouřliváka z Vigantic zatím moc nezklidnil ani fakt, že je už tátou od rodiny. Po nocích vyvádí dál...

VIDEO močícího Baroše v tureckých médiích:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.