Angelina Jolie (35): v Maďarsku ji okradli o 130 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Angelina Jolie (35): v Maďarsku ji okradli o 130 000 korun!

Angelina při natáčení v Maďarsku.
Angelina při natáčení v Maďarsku. (Reuters/ČTK)

Ta ale nalétla! O 1,5 milionu forintů (zhruba 133.000 korun) přišla herečka, když za pronájem nezaplatila jejímu majiteli, ale jen jeho hlídači. Nelichotivá známka pro Východoevropany!

Ta pěkně nalétla! O 1,5 milionu forintů (zhruba 133.000 korun) přišla herečka, když za pronájem nezaplatila jejímu majiteli, ale jen jeho hlídači. Nelichotivá známka pro východoevropany!

Holywoodská hvězda v Maďarsku pracuje na svém prvním filmu, který především režíruje.

Nepravému muži zaplatila za nájem objektu, který použila jako kulisu k několika scénám. Hlídač zdemolovaného domu si svěřené peníze nechal a prohýřil je.

Když se na »place« objevil majitel objektu, musela produkce nájemné zaplatit ještě jednou a nečestný člen ostrahy byl neprodleně propuštěn.

„Angelina nezná maďarskou náturu,“ komentoval incident majitel domu na internetu. „Nemohla tušit, že ten muž by jí prodal i budovu parlamentu,“ dodal.

Jde o další nepříjemnost, která hollywoodskou hvězdu při natáčení filmu potkala. Nedávno málem přišla o povolení k natáčení v Bosně a Hercegovině, kde čelila nátlaku žen, které byly během války znásilněny. Podle nich prý má být režisérský debut Jolie vůči nim urážlivý.

Děj milostného filmu United Love Story (Společný příběh lásky) se odehrává za bosenské války v první polovině 90. let minulého století. Má vyprávět o vztahu Bosňačky se Srbem. Natáčení začalo minulý týden v maďarské metropoli a v listopadu má pokračovat v Sarajevu.

Čtěte také:

Brad Pitt & Angelina Jolie: Obědvají u popelnic!

Brad Pitt si v Maďarsku spletl vilu -Sousedka ho vypeskovala...

Angelina Jolie má sídlo v Budapešti! Rodinná idylka kousek od Dunaje...

Trapas Angeliny Jolie – Chtěla polichotit Jennifer Aniston, vyznělo to opačně!

Hřích Angeliny Jolie - Nahá na drogovém večírku!

Angelina Jolie poprvé otevřeně: Chtěla jsem se podřezat!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.