PREMIÉRA FILMU KAJÍNEK - Vilhelmová a Dlouhý: Nejdřív úsměvy a pak... Hnali je jak štvanou zvěř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

PREMIÉRA FILMU KAJÍNEK - Vilhelmová a Dlouhý: Nejdřív úsměvy a pak... Hnali je jak štvanou zvěř!

Tatiana Vilhelmová a Michal Dlouhý si na premiéře připadali jako štvaná zvěř.
Tatiana Vilhelmová a Michal Dlouhý si na premiéře připadali jako štvaná zvěř. (Aha! – Karel Kopáč, Petr Novotný, www.hermina.cz)

Středeční slavnostní předpremiéra filmu inspirovaná příběhem nejslavnějšího českého vězně Jiřího Kajínka (49) vyvolala pozdvižení nejen u tisícovky hostů, kteří se nemohli vejít do promítacích sálů, ale i u představitelů hlavních rolí! A hned z několika důvodů! Proč tedy v předsálí zuřili herci Tatiana Vilhelmová (32) a Michal Dlouhý (41)?

Vilhelmová se nejprve rozzlobila, když na slavnostní červený koberec, kde se fotografovali herci, organizátoři v poutech a s eskortou přivedli dvojníka samotného Kajínka. Ten byl skutečnému vězni natolik podobný, že okamžitě zaujal pozornost všech. Zatímco zlé jazyky tvrdí, že Vilhelmovou rozhněval hlavně fakt, že dvojník odlákal pozornost médií od hereckých hvězd, herečka tvrdila opak.

„Vůbec jsem se do té šaškárny nechtěla zapojovat. Hlavně jsem za skutečným panem Kajínkem byla ve vězení, a tam to fakt není legrace. To nejsou lázně ani penzion,” zlobila se představitelka Kajínkovi advokátky.

Nabroušený byl i Michal Dlouhý, který si zahrál rozporuplného policistu. Film totiž ještě neviděl, na premiéře se na něj chtěl podívat, ale organizátoři jej honili ze sálu do sálu jako štvanou zvěř. „To snad není možné, necháte nás to alespoň jednou dokoukat celé? Co je to tady za organizaci? Nikdo neví, co se děje, to snad nemyslíte vážně!“ bránila práva obou hvězd rozjetá Vilhelmová.

V prvním ze sálů také proběhla pietní vzpomínka na herce Vladimíra Dlouhého (†52), který podlehl rakovině a premiéry se nedožil. Z toho důvodu nešel na následný večírek do Občanské plovárny jeho bratr Michal – prý nechtěl poslední spolupráci s bratrem oslavovat. Večírek si však nenechala ujít řada hvězd a hvězdiček, včetně současného a bývalého partnera herečky Jitky Čvančarové – tanečníka Petra Čadka a herce Martina Hoffmana.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.