Pink ještě nezazpívala a jejímu hostiteli už hrozí pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pink ještě nezazpívala a jejímu hostiteli už hrozí pokuta!

Americká zpěvačka Pink.
Americká zpěvačka Pink.

Není to způsob pořadatelů, jak se zviditelnit, ale reálná hrozba! Pražský stadion Synot Tip Aréna, kde dnes večer zpěvačka Pink vystoupí, totiž nemá kolaudační povolení na pořádání koncertů. Šou zpěvačky však není ohrožena, zdejší radnice totiž nezasáhne. Ohroženo je snad jen vystoupení Olgy Lounové. Ta si možná ani neškrtne, pokud jí Pink nepůjčí mikrofon.

Není to způsob pořadatelů, jak se zviditelnit, ale reálná hrozba! Pražský stadion Synot Tip Aréna, kde dnes večer zpěvačka Pink vystoupí, totiž nemá kolaudační povolení na pořádání koncertů. Šou zpěvačky však není ohrožena, zdejší radnice totiž nezasáhne. Ohroženo je snad jen vystoupení Olgy Lounové. Ta si neškrtne, pokud jí Pink nepůjčí mikrofon.

Radnice Prahy 10 tvrdí, že proti pořadatelům nemůže zasáhnout. Zákon jí pouze umožňuje za porušení kolaudačního rozhodnutí udělit pokutu. Majitel stadionu E Side Property s radnicí nesouhlasí, kolaudační povolení jim prý podle právníků firmy pořádání uměleckých akcí povoluje. Za společnost to uvedl Dušan Jedinák.

Stadion, na kterém hrají fotbalová utkání Slavia Praha a nově i Bohemians 1905, získal kolaudaci loni v květnu. Majitel ale dostal podle Charváta a pražské hygienické stanice povolení pouze na sportovní utkání a doprovodné akce, a to pouze do 22 hodiny. Stadion totiž svými parametry nevyhovuje požadavkům na dodržování hlukových limitů.

I přes chybějící povolení se ale na stadionu koncerty pořádají. Společnost Live Nation na něm před rokem připravila vystoupení legendární skupiny Depeche Mode, v úterý chce českým fanouškům představit americkou popovou zpěvačku Pink.

Pořadatelé ale pravděpodobně již s udělením pokuty neoficiálně počítají v rozpočtu akce. Stejně jako se sankcemi od hygieniků za překročení hlukových limitů, které dostávají téměř za každé velké venkovní představení. Za koncert Depeche Mode museli pořadatelé podle Ivy Chmelové z hygienické stanice v Praze 10 zaplatit pokutu 200 tisíc.

Stejnou částku je stál i koncert americké zpěvačky Madonny, který se konal loni na Chodově. Pokud pořadatelé porušují předpisy opakovaně pokuta se může zvyšovat.

Kliknutím zvětšete

Česká zpěvačka Olga Lounová.

Malé napětí čeká herečku a zpěvačku Olga Lounová (hrála např. Patricii Vytiskovou v Ošklivce Katce). Pro ní je sice to, že si ji americká zpěvačka vybrala jako předskokanku životní událostí, zazpívá jedině, když ji Pink bude ochotna půjčit vlastní mikrofon. „splnil se mi sen zazpívat si na jednom pódiu s Pink, kterou velmi dlouho obdivuji. Vyzkoušela jsem už spoustu pódií, ale poprvé budu zpívat na stejnou aparaturu jako americká megastar. Jsem zvědavá, jestli mi Pink půjčí svůj mikrofon,“ přiznala Lounová.

Související články:

Zpěvačka Pink: Zítra přiveze do Prahy karneval!

VIDEO Zpěvačka Pink: Drsný pád z výšky! Koncert v Praze ale bude!

Akrobatka Pink: Nezastavil ji ani pád!

Hříšnice Pink. Překračuje rychlost jak může. I na kole!

Autor (ex, ČTK)
Foto ara
20. 7. 2010, 7:00
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.