Herci Švehlík a Schneiderová - Už si stěhují věci! Teď přijde rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herci Švehlík a Schneiderová - Už si stěhují věci! Teď přijde rozvod?

Stěhováci měli u »Švehlíkových« dost napilno.
Stěhováci měli u »Švehlíkových« dost napilno. (Aha! – Dan Černovský, David Kundrát)

Hvězda Pojišťovny štěstí (Nova) a Přešlapů (Prima) Jitka Schneiderová (37), o jejímž rozvodu s hercem Davidem Švehlíkem (38) z Kriminálky Anděl (Nova) se dlouho spekuluje, se už zřejmě začala s manželem rozstěhovávat.

Nasvědčuje tomu stěhovací vůz před domem, v němž na pražských Vinohradech žili s dcerou Sofií Annou (4) ještě v dobách manželské idylky. I když to ještě v březnu vypadalo na velký návrat a odpuštění nevěrné Schneiderové, která se »zapomněla« s manažerem jedné známé firmy se sportovním oblečením Davidem Císařem (36), opak je pravdou.

Manželé se zřejmě již dohodli na podmínkách rozchodu a řeší i otázku bydlení! „David z toho byl dost špatný a volné chvíle trávil u piva ve své oblíbené restauraci. A bylo mu jedno, jestli popíjí s kamarády nebo sám,“ svěřil deníku Aha! zdroj z okolí hereckého páru.

Krizi ale podle všeho již překonal a rozhodl se situaci řešit. „Jitka si chce jít svojí cestou, už má nový život po boku své lásky, se kterou chce trávit co nejvíc času,“ dodal zdroj. Ve vinohradském bytě jim prý dohromady už bylo těsno...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.