Leoš Mareš, ten to dopracoval - Rozvádí se kvůli milence - Ale ta mu dala košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš, ten to dopracoval - Rozvádí se kvůli milence - Ale ta mu dala košem!

Gábina Dvořáková nafotila erotické snímky, se kterými však Mareš nesouhlasil. Zřejmě mu to udělala natruc.
Gábina Dvořáková nafotila erotické snímky, se kterými však Mareš nesouhlasil. Zřejmě mu to udělala natruc. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Modelka Gábina Dvořáková (20) poslala milence Leoše Mareše (33) k vodě! „Naštvalo ji, že ji zapřel ve všech svých vyjádřeních ohledně rozvodu,“ řekl Aha! její letitý kamarád a spolumajitel časopisu Playboy Chorvat Tiki, který s Gábinou strávil několik dnů v Dominikánské republice.

„Je jedno, co vám kdo řekl. Důležité je... Ten důvod je čistě mezi mnou a Monikou. Přísahám, nikdo třetí v tom není,“ zapíral milenku Mareš. A přesně tahle věta Dvořákovou vytočila. Modelka právě v té době odjížděla do Dominikánské republiky nafotit sérii erotických snímků, které vyjdou v pánském magazínu. „Leoš byl běsný, řádil, každý den jí tam volal. Bylo to pro něj hotové utrpení! Nechtěl, aby se Gábina fotila nahá,“ popsal nám týdenní pobyt v Dominikánské republice dobře informovaný zdroj. „Čekali jsme, kdy se tam Leoš objeví,“ dodal fotograf snímků Jan Tůma.

Gábině došla trpělivost ve chvíli, kdy Monika s Leošem oznámili rozchod, ale Gábinu Mareš zapřel. „Přitom to byl on, kdo ji dva roky uháněl a nadbíhal jí. Fakt je, že byly okamžiky, kdy se k ní choval hrozně a zasloužil by si nakopat zadek. Je to šovinista, kterému jde především o sebe. Jenže Gábina je hrozně hodná holka a nikdy jeho výstřelky neřešila. Podle mě se s ním dá stejně zase brzy dohromady,“ dodává jeden z členů týmu. „Gábina si to už zažila několikrát a beztak to vždy dopadne stejně. On přileze, ona mu odpustí a všechno bude jako dřív. A to si tahle holka nezaslouží,“ pokračuje její kamarád.

Sama Gábina o celé věci mlčí a momentálně prožívá velmi smutné období doma s rodinou. Má dokonce vypnutý telefon... Že by kvůli Leošovi?

Monika Marešová - Neutekla jsem, Kubík měl prázdniny!

Informace, že si Monika Marešová (34) sbalila fidlátka a děti a opustila luxusní dům na Smíchově, včera manželka moderátora Leoše Mareše vyvrátila. „Nesmysl! Nikdy jsem nesbalila děti a neodešla s nimi,“ brání se Monika, která se už brzy chystá podat žádost o rozvod. Uplynulý týden jen Monika s dětmi nestrávila v Praze – odjeli si užít trochu vesnického vzduchu a sněhu na statek do Záblatí. „Kubík měl prázdniny, tak jsme tam na pár dní odjeli, ale už jsme zase zpátky v Praze,“ sdělila Aha! Marešová.

V pátek se dokonce v drahé rezidenci sešli všichni pohromadě. Přijela i Leošova maminka, která když nevidí týden své vnoučky, má doslova »absťák«.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.