Nevychovanec Pavol Habera: Holube, mám na teba chuť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nevychovanec Pavol Habera: Holube, mám na teba chuť!

Habera by se měl před přenosem možná najíst. Pak by totiž nelovil jídlo ve vlastním nose...
Habera by se měl před přenosem možná najíst. Pak by totiž nelovil jídlo ve vlastním nose... (Topky.sk, ara)

Porotce Česko Slovenské SuperStar Pavol Habera (47) se neumí chovat. V přímém přenosu dělá věci, které by se ostatní ostýchali provozovat i doma v obýváku. Bez studu se totiž dloube v nose a okusuje si nehty!

Haberu evidentně během přímých přenosů trápí hlad a kašle na pokyny režiséra Česko Slovenské SuperStar! Každý, kdo se totiž účastnil přímého přenosu, ví, jak přísná pravidla při něm platí. „Nežvýkat, neškrábat se a za žádnou cenu nemluvit!“ přikáže vždy před přenosem režisér pořadu. A důvod? „Vypadá to špatně na kameře!“ tvrdí.

Ovšem Haberovi jsou pravidla ukradená. Nejenže během přenosu žvýká a při hodnocení schovává žvýkačku mezi rty a dásně, ale ještě k tomu si pečlivě »prozkoumává« frňák. Co na to jeho partnerka, topmodelka Daniela Peštová? Nejspíše jí to nevadí. Nedávno se totiž přiznala, že to, co Habera předvádí během přenosů, dělá i doma...

Ty čuně! Tohle máš pod nehty!

Kliknutím zvětšeteLidské ruce jsou rejdištěm bakterií! Podle odborníků žije na našich rukou průměrně 150 druhů bakterií, některé z nich mohou být i velmi nebezpečné. Denně navíc naše tělo přijde do kontaktu až se 60 tisíci nejrůznějšími bakteriemi. Tohle jsou nejhorší bacily, které jsou na rukou a pod nehty jako doma...

Salmonela
Bakterie salmonely vyvolávají až třicetkrát denně silné průjmy, zvracení, bolesti hlavy a teploty.

Streptokok
Některé druhy streptokoků se na lidech vyskytují přirozeně. Existují ale i zákeřné druhy těchto bakterií. Onemocnění začíná horečkou, bolestí v krku, obtížným polykáním, bolestí svalů nebo i břicha. Streptokoky mohou za záněty mandlí a angínu. Mohou vyvolat i zánět středního ucha, zánět vedlejších nosních dutin, zápal plic či spálu.

Zlatý stafylokok
Pro zdravého jedince nepředstavuje nebezpečí, u lidí se sníženou imunitou však může vyvolat závažné, i život ohrožující komplikace. Pokud je stafylokok na kůži, přenáší se kontaktem s předměty, pokud je v krku, pak kapénkovou infekcí.

Prasečí chřipka
Mezi příznaky patří teplota nad 39 stupňů, kašel, bolesti hlavy a svalů, rýma, zánět krku a únava. Přenos je kapénkový, ale i přímým dotykem. Inkubační doba je asi 1 až 8 dnů. Nemoc je velmi nakažlivá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.