Velikonoce s majonézou? Vyberte nejlepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velikonoce s majonézou? Vyberte nejlepší!

Jitka Rusková pracuje jako nutriční terapeutka v Poradenském centru Výživa dětí (www.vyzivadeti.cz).
Jitka Rusková pracuje jako nutriční terapeutka v Poradenském centru Výživa dětí (www.vyzivadeti.cz). (Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

PRAHA – Svátky bez majonézy si většina z nás nedokáže představit. A Velikonoce nejsou výjimkou. Neobejde se bez ní vajíčkový ani bramborový salát, zdobíme s ní vejce uvařená natvrdo a z majonézy připravujeme i výborné zálivky na jarní zeleninové saláty.

Svátky bez majonézy si většina z nás nedokáže představit. A Velikonoce nejsou výjimkou. Neobejde se bez ní vajíčkový ani bramborový salát, zdobíme s ní vejce uvařená natvrdo a z majonézy připravujeme i výborné zálivky na jarní zeleninové saláty. Deník Aha! proto koupil 11 druhů majonéz a nechal je zhodnotit Jitkou Ruskovou, nutriční terapeutkou z Poradenského centra Výživa dětí, a kuchařem Martinem Havlem, Executive Chefem hotelu ParkHoliday Benice.

Která z majonéz je nejzdravější,a která chuťově nejlepší?

Každý z našich porotců obodoval majonézy na žebříčku od jedničky (nejhorší) do jedenáctky (nejlepší). Jitka Rusková je hodnotila s ohledem na zdravý způsob stravování. Martin Havel podle chuti.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.