Velikonoce s majonézou? Vyberte nejlepší!
PRAHA – Svátky bez majonézy si většina z nás nedokáže představit. A Velikonoce nejsou výjimkou. Neobejde se bez ní vajíčkový ani bramborový salát, zdobíme s ní vejce uvařená natvrdo a z majonézy připravujeme i výborné zálivky na jarní zeleninové saláty.
Svátky bez majonézy si většina z nás nedokáže představit. A Velikonoce nejsou výjimkou. Neobejde se bez ní vajíčkový ani bramborový salát, zdobíme s ní vejce uvařená natvrdo a z majonézy připravujeme i výborné zálivky na jarní zeleninové saláty. Deník Aha! proto koupil 11 druhů majonéz a nechal je zhodnotit Jitkou Ruskovou, nutriční terapeutkou z Poradenského centra Výživa dětí, a kuchařem Martinem Havlem, Executive Chefem hotelu ParkHoliday Benice.
Která z majonéz je nejzdravější,a která chuťově nejlepší?
Každý z našich porotců obodoval majonézy na žebříčku od jedničky (nejhorší) do jedenáctky (nejlepší). Jitka Rusková je hodnotila s ohledem na zdravý způsob stravování. Martin Havel podle chuti.