Žárovka, šiška, růženec... To vše používají Češi při sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žárovka, šiška, růženec... To vše používají Češi při sexu!

Milenci často používají velmi neobvyklé sexuální pomůcky. „Miláčku, mám přinést zrníčko kukuřice?“
Milenci často používají velmi neobvyklé sexuální pomůcky. „Miláčku, mám přinést zrníčko kukuřice?“ (: Profimedia.cz)

ČR – Sex už dávno není jen o rozmnožování. Mluví a píše se o něm všude. Stal se nejoblíbenější zábavou. Lékaři ale varují. „Vzhledem k vynalézavosti a pestrosti sexuálních aktivit je třeba upozornit i na možné zdravotní problémy,“ říká lékař Petr Kociánek.

K uspokojení totiž partneři používají někdy až neuvěřitelné erotické pomůcky. Například? Šišky, žárovky, sponky do vlasů nebo dokonce růženec!

„V sexu není nic zakázáno, správné je cokoliv, co vyhovuje oběma partnerům,“ radí sexuologové. Ostatní odborníci jejich radami zase tak nadšeni nejsou. Gynekologové totiž vědí, jak těžké je odstraňování nejrůznějších předmětů jako žárovky nebo svíce z pochvy, a jak náročná a zdlouhavá je pak následná léčba.

Své mohou vyprávět i proktologové, lékaři zabývající se léčbou konečníku. „Proktolog velmi obtížně odstraňoval větší šišku, nevíme, zda smrkovou, či borovou, z konečníku pacienta, kde uvízla při masturbaci. Tam nabyla na objemu a rozevřela se, což si vyžádalo nutnou operaci,“ uvádí zpráva lékařů urologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.

A další zdravotní problémy způsobené neobvyklým zpestřením sexu popisují právě i urologové. „Za takovou komplikaci považujeme i nedávné střelné poranění ledvin, páteře a hýždí, ke kterému došlo po vstupu partnera s brokovnicí do ložnice, kde se manželka oddávala mimomanželskému styku,“ popisují následek žárlivé scény olomoučtí lékaři. Nejčastěji se ale jedná o úrazy močové trubice, močového měchýře nebo šourku...

Průměrný věk sexuálních »inovátorů«, kteří musí vyhledat lékaře, je 35 let. Většinou jsou to muži, ti tvoří přibližně 70 procent pacientů. Nejčastěji komplikace způsobují různé praktiky masturbace u lidí, kteří nemají žádného partnera.

Další kuriózní případy

Rulička bankovek
Objemnou ruličku bankovek vyjmul gynekolog z pochvy ženě (30), která přišla do ordinace s úpornými bolestmi. Bankovky jí tam zasunul »přítel« jako odměnu za krásný večer, aniž by o nich majitelka věděla. Ta je pak v této neobvyklé pokladničce nosila několik dnů.

Uvízlá kukuřice
Lékaře vyhledal i muž (23), který si stěžoval na problém s čůráním. Jako milostnou předehru používali totiž s partnerkou kukuřičné zrno, které si muž zavedl na kraj močové trubice a žena je jazykem a ústy dobývala zpět. Zvláštní hrátky způsobily mocnou erekci. Jednou si ale vybrali větší zrno než jindy a partnerka je nebyla přes veškerou snahu schopna vysát ven.

Sponka v měchýři
Zavádění cizích těles do močové trubice je běžné jak při autoerotice, tak při milování. Občas se ale stane, že po ztopoření penisu předmět vklouzne do močového měchýře, kde uvízne. Takový problém měl třeba muž (34) z Prahy, který k dráždění používal sponku do vlasů. Lékaři mu ji museli vyjmout pomocí speciálního nástroje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.