Slováček tajně plánuje rozvod - Dáda Patrasová: FELIX TO HRAJE NA NÁS OBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček tajně plánuje rozvod - Dáda Patrasová: FELIX TO HRAJE NA NÁS OBĚ!

Doma hodný taťka, milence slibuje rozvod
Doma hodný taťka, milence slibuje rozvod (Foto ara)

Když se Dáda Patrasová (61) v úterním Aha! dočetla, že její manžel chystá potají rozvod, nadzvedlo ji to ze židle! Záletný Felix Slováček (74) totiž trávil velikonoční svátky s rodinou na chalupě a tvářil se jako já nic, já muzikant... „Hraje to na obě strany!“ zlobí se Dáda.

Podle tvrzení zákonité manželky to chce mít Felix dobré doma i u milenky. Aby uchlácholil Lucii Gelemovou (35), s níž to táhne už čtvrtý rok, slíbil jí rozvod. „Zřejmě říká něco jiného mně a něco jiného paní Gelemové,“ míní Dáda.

Asi svého muže za těch 35 společných let zná opravdu dokonale. Aha! získalo vyjádření od zdroje blízkého Felixovi. Podle něj chce muzikant ještě letos podat žádost o rozvod. „Připravuje se na bitvu svého života. Našel si právníka, se kterým celou situaci konzultuje, a připravuje kroky, aby mohl podat žádost o rozvod k soudu,“ říká člověk z blízkého okolí Slováčka.

Ten ale své stále ještě manželce vše zatvrzele zapírá. „Není to pravda!“ tvrdí Felix do očí Dádě. Žádný rozvod prý nechystá... Luboši Xaveru Veselému (49) přitom v rozhovoru pro internetovou televizi XTV.cz řekl, že jeho manželství nefunguje. „Ten vztah končí!“ řekl Slováček doslova. Takže na tom rozvodu přece jen něco bude!

 

Mezi šesti očima

Možná by prospělo setkání ve třech. Jak by asi mluvil Felix Slováček, kdyby na jedné straně vedle něj seděla manželka Dáda a na té druhé milenka Lucie? Aha! nabízí, že schůzku zprostředkuje!

 Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 4. 2018 • 23:06

Koukám, že je Slováček spořivý.Než na chalupě pořádně zatopit dřepí tam na oslavách pomalu v bundách.Patrasová špatně volí slova. Nemůže říkat " hraje to na nás obě", protože tím se s Gelemovou ztotožňuje místo, aby se vůči ní vymezovala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.