Anička Slováčková se odstřihla od rodičů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Anička Slováčková se odstřihla od rodičů

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Tonda Tran)

Být dcerou slavných rodičů má své výhody i nevýhody. Své o tom ví i Anička Slováčková, dcera Dády Patrasové (61) a Felixe Slováčka (75). Anička patří mezi děti slavných, kterým rodiče cestičku rozhodně neumetají a musejí se o sebe postarat.

Anička Slováčková se do podvědomí diváku dostala především díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde předvedla úžasné výkony. Slováčková se také aktivně věnuje divadlu, vystupuje na různých akcích a koncertuje se svou kapelou The Primes. „Někde jsem sama, někde s mámou, ale těší mě ten zájem. Včetně toho, že před časem přišla ta role v Ordinaci. Nicméně na rodičích skutečně nejsem nijak závislá,“ řekla Slováčková magazinu Sedmička.

Slováčková, stejně jako téměř každá celebrita odmítla prozradit, kolik si říká za jednotlivá vystoupení. Ceny pro celebrity jako je Slováčková se podle všeho pohybují v rozmezí od 15 do 30 tisíc korun. „Je to vždy v závislosti na tom, o jakou akci jde, jaký je to klient. Ale člověk typu Aničky Slováčkové, která už má jméno a je v povědomí lidí, si může za večer říct i víc. Je to vždy o nabídce a poptávce,“ uvedl pro magazin Sedmička zdroj, který si nepřál být jmenován. Slováčková se tedy rozhodně ve svých letech nemá špatně a není to žádný mamánek. Samozřejmě skutečnost, že příjmení Slováčková a fakt, že je dcerou herečky a saxofonisty má své výhody, kterých si je Slováčková plně vědoma.

 Na video s Aničkou Slováčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.