Šafářová má vlastní show: Pozor, vysílá »TV Bucie«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šafářová má vlastní show: Pozor, vysílá »TV Bucie«!

Lucie Šafářová má našlápnuto na novou kariéru?
Lucie Šafářová má našlápnuto na novou kariéru? (Ondřej Pýcha)

Až skončí s tenisem, může Lucie Šafářová (30) se svojí parťačkou Bethanií Mattek-Sands (32) rozjet vlastní televizní show. Našlápnuto mají holky dobře.

Na Australian Open rozjely natáčení vtipných videí. Poslední epizoda jejich seriálu má název »Život tenisových třicátnic«. A pozvaly si do ní velká jména, třeba Martinu Navrátilovou, Danielu Hantuchovou nebo Elenu Vesnina.

Celý díl začíná Šafářová se svým trenérem. „Tobě už je přes třicet? To bude řádná fuška,“ říká jí před tréninkem kouč Rob Steckley. Následuje řada vtípků z posilovny nebo kabiny masérů.

„Holky jak dlouho už se rozcvičujete?“ Ptá se při jednom skeči Lucie kolegyň Daniely Hantuchové a Květy Peschke. „Já hodinu a půl,“ odvětí Hantuchová. Dvaačtyřicetiletá Peschkeová šlape na rotopedu. „Skoro deset a půl hodiny. Už mi nic jiného nezbývá,“ říká deblistka.

Na kurtech Australian Open si letos kvůli zranění Bethanie společně nezahrály. Řádit tak může populární tým »Bucie« aspoň takto…

Hvězdné figuríny! Tenistky vybíraly šaty na banket, vyhrála černá krajka

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.