Ironie, nejfotogeničtější misska, sestra hokejisty Neuvirtha: Vyhrála zájezd za bráchou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ironie, nejfotogeničtější misska, sestra hokejisty Neuvirtha: Vyhrála zájezd za bráchou!

Od Jana Saudka dostala obraz, na kterém jsou namalované rty se slinou.  Na snímku je dále šéfka poroty Helena Vondráčková, prezident soutěže Lukáš Trs a majitel Jiří Zeman.
Od Jana Saudka dostala obraz, na kterém jsou namalované rty se slinou. Na snímku je dále šéfka poroty Helena Vondráčková, prezident soutěže Lukáš Trs a majitel Jiří Zeman. (Robert Klejch, Paparazzi, Showpix.cz)

Právem na ni může být hrdý! Sestra hokejového brankáře Michala Neuvirtha (29), který hraje v NHL za tým Philadelphia Flyers, vyhrála soutěž Czech&Slovak PhotoGirl 2017. Petra Neuvirthová (26) se tak stala nejfotogeničtejší ženou Česko-Slovenska.

„Vůbec jsem to nečekala, ještě ráno by mě to ani nenapadlo. Musím to bráchovi zavolat,“ slzela dojetím Petra na galavečeru na Střeleckém ostrově v Praze, kde ji jako vítězku zvolila několikačlenná porota, které šéfovala Helena Vondráčková (70). „Je krásná, talentovaná, moc jsem jí fandila,“ chválila Petru Helena, která na soutěži oceňovala fakt, že dívky nemusely chodit v plavkách a trápit se s volnou disciplínou. „Šlo o šarm a šmrnc. A to se mi líbilo,“ dodala zpěvačka.

Letí do Vegas
Petra dostala jako vítězka řadu cen. Mimo jiné obraz úst se slinou namalovaný porotcem Janem Saudkem (82) nebo zájezd do Las Vegas. „Moc se tam těším a pokusím se naplánovat setkání s bráchou,“ řekla Nedělnímu Aha! Petra. „Vůbec jsem netušil, kdo vyhraje. Vtipné je, že pro vítězku je ve Vegas mimo jiné připravena návštěva hokejového zápasu NHL. Její brácha tam ale bohužel hrát nebude,“ dodal šéf soutěže Lukáš Trs.

Přečtěte si
ppadys13
1. 10. 2017 • 09:42

Jasná protekce,fuj.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.